Decathlon
-
Zeytun-i ordakı kızlara fazla bakma cıddı anlamda bozusuruz nısanlım orda cunku ben forum ıstanbuldayım d3lete bizde indirim olmaz hocam ındırım bırtek soyle olur tek kalmıstır yada stogun devamı gelmıycektır o zaman ındırım olur -
len orda çalışanlar indirimler çıkarken nette yayınlanmadan haber versinlerde hemen gidip alak
-
yunusdogan bunu yazdı
len orda çalışanlar indirimler çıkarken nette yayınlanmadan haber versinlerde hemen gidip alak
Aynen içerde bir adamımız olsun :)
-
gençler genelde balık avında kullanılacak soğuk ve yağmur geçirmeyecek tarzda alt ve üst kıyafet lazım. tavsiye verebilecekmisiniz.
-
buda hiç bi yerde yok illa netten almak lazım
-
buradan bir mont aldım. Yorgan gibi aq. Eksi 20de tık demiyor.
-
sanane bunu yazdı
gençler genelde balık avında kullanılacak soğuk ve yağmur geçirmeyecek tarzda alt ve üst kıyafet lazım. tavsiye verebilecekmisiniz.
Nerede ama kıyı köprü tekne.
Amaca göre değişir bu tavsiye.
Tekne değilse ben triboard'ın almıştım yine dech'ten, 70 lira falan içi polarlı ve su geçirmiyor, kapşonda polarlı çok sıcak tutuyor, ve yine dechte içi polarlı dışı sağlam mambrane kasan pantolonlar vardı 80 100 arası değişiyor.
avmarketim oraya da bakabilirsin.
-
Kıyıdan hocam. Verdiğin markalara göre bakıcam. Daha önce hiç böyle bişey almamıştım. Nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum yani.
-
sanane bunu yazdı
Kıyıdan hocam. Verdiğin markalara göre bakıcam. Daha önce hiç böyle bişey almamıştım. Nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum yani.
Kanka kullanım amacına göre değişir işte nelere dikkat edeceğin, uzun süre yağmura maruz kalacaksın mambrane'ı yüksek bir malzeme alacaksın.
Normalse orta ayarda gidebilirsin.
http://www.decathlon.com.tr/inverness-500-pantolon-id_8222507.html
Benimki buna benziyor laciverti ama içi polarlı.
Taslak oralarak aynılar.
http://www.decathlon.com.tr/yamurluk-vif-id_8300725.html
- Şöyle de yapabilirsin, ince yağmurluklar var sadece yağmurluk amacı ile uzun, bilirsin balıkçılar kullanır haldekiler mal teslim alanlar falan, iç kısmına sivil giyersin, kalın güzel, bol alırsın üstüne onu çekersin.
Ya da işte dediğin gibi hiç uğraşmazsın hem elbise hesabı hem yağmurluk hemde sıcak tutsun diyorsan içi polarlı al. -
columbia da saglam marka bi kac gomlek almıştım. ama cok pahalı mina koyim :/