Deccal - Sansür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    -----------------------------

Deccallerin buyuk cogunlugu eski nazi bilim adamalridir. Illuminati basli basina Deccaldir... Illuminati Belgesel serisini izlemeni tavsiye ederim. tum sorualrina cevap bulursun ;)

sağolasın.. gelenleri izlemiştim ondan farklımı ?dediğin belgesel

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

şunu farkettim ki : herşey herkes herşekilde birileri ya da bişeylerler ilişkilendirilebilir , teşbihde hata olmaz denir ya doğrudur. mirkelam dinin bir parçası, hitler uzaylı olabilir bunlar birşekilde ergenekon ile ilişkilediriledebilir ve hepsi aslında deccale hizmet eden siyonist uşakları olabilirler. paranoyalarınızı, kurgularınızı ve hayal mahsüllerinizi destekleyip yaşatmak için sınırsız kaynak bulabilir, özgürce iddialarınızı dile getirebilirsiniz. geçen mısır piramitleri türkiyeden çalınmış iddiası gündeme geldiydi mesela , neden olmasın diyecek en az bir milyar kişi vardır bu gezegen üzerinde. saddam hitlerin oğlu olabilir öte yandan ve bu ikiside aslında ergenekon tetikçisidir ve aslında bunların hepsi birlikte uzaydan gelen deccalin askerleridir. hergün gazete sayılan zırvalar yığınlarındaki bir kısım gerzek kasıtlı ya da farkında olmadan herkesi herşeyle ilişkilendirip bunları daha makro büyüklükte bir hadiseye bağlamak için köşe yazılarını dolduruyor ve bu milyonlarca insanın gerçeklik duygusunun ırzına geçip , yaşadıkları gerçek dünya ile bağlarını biraz daha gevşetiyor. Ne umuyor bu dallamalar diye düşünmekten kendimi alamıyorum, sokaklarda yalınkılıç deccal avına çıkmış bir grup deli gördüklerinde mutlu mu olacaklar ? ya da çocuğunun içine cin girdiğine inandığı için diri diri yakan ana-babayı gördüklerinde, komşusunu uzaylı diye baltayla parçalayan evkadını mı hedef kitleleri  ? 

ne yazıkki mantık kavramının yerlerde düştüğü çağımızda , bir iddianın gerçekliği , iddia sahibi tarafından değilde bu iddianın gerçek olmadığı iddiaya maruz kalan zavallılar tarafından kanıtlanmak zorunda bırakılıyor. örneğimize dönersek , arkadaşım ben sana ne diyeyim;  örneğin önümdeki monitör lg firması tarafından üretilmiş elektronik devreler bütünü ve ticari meta olarak satın alınmış faturalı bir mal olup;  bunun, dinin içinde geçen mitolojik bir canavar ile bir ilgisinin olması çok düşük bir ihtimal gerçekten. Atatürk'ün deccal olduğunu söylüyorlardı mesela, buna göre Atatürk ve monitör aynı şahıs mı ? ama hangi monitör mesela lg ler deccal peki ya samsunglar?? çok kıllandıysan çek fişini kurtul bu dertten ızdıraptan. 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Son_Angut
    Son_Angut's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

diyorumki hükümette İslam yandaşı biraz.. acaba bu niyetlemi sansür koyuyorlar.. insanlar bazı siteler yüzünden aptallaşmasın diye..

senin için artık çok geç

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

tamamen farkli ;) 3 serisi var bahsettigim belgeselin. ve Enigma TV haric hicbir tv kanalinda yayimlanmasina izin verilmedi

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

Deccallerin buyuk cogunlugu eski nazi bilim adamalridir. Illuminati basli basina Deccaldir... Illuminati Belgesel serisini izlemeni tavsiye ederim. tum sorualrina cevap bulursun ;)

al işte bariz bir örnek daha , şu belgeseli izle hakikat orada açıklanıyor , bu kitabı oku dünyan aydınlansın aslında hepimiz uzaylılar hatta uzaylı cinlerin hayaletleri tarafından yönetiliyoruz , bu yüzden ki corç buş konuşmaları süresinde hiç kameraya bakmaz ve agarta geleneğince sürekli bir bardak su içer 

neymiş ki hakikatte ben göremiyorum ? starwars mu gerçek LOTR mı ama predatör gerçekse toptan boku yedik söylemedi demeyin 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

al işte bariz bir örnek daha , şu belgeseli izle hakikat orada açıklanıyor , bu kitabı oku dünyan aydınlansın aslında hepimiz uzaylılar hatta uzaylı cinlerin hayaletleri tarafından yönetiliyoruz , bu yüzden ki corç buş konuşmaları süresinde hiç kameraya bakmaz ve agarta geleneğince sürekli bir bardak su içer

neymiş ki hakikatte ben göremiyorum ? starwars mu gerçek LOTR mı ama predatör gerçekse toptan boku yedik söylemedi demeyin

gercekleri bir sen biliyorsun degilmi hocam. sadece materyalistlik seni gercege goturmez. gercek de tamamen gorecelidir. sadece bakis acisi ve farkindaliga bakar. Eger gercek sana vahiy yoluya geldiyse anlat biz de bilelim.

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

gercekleri bir sen biliyorsun degilmi hocam. sadece materyalistlik seni gercege goturmez. gercek de tamamen gorecelidir. sadece bakis acisi ve farkindaliga bakar. Eger gercek sana vahiy yoluya geldiyse anlat biz de bilelim.

gerçeğe gidip gelmiş gibi konuşuyorsun , madem sen de bakalım da biz de aydınlanalım ; hem ben gerçeği nereden bilebilirim ki , bildiğim tek gerçek cahil bir ölümlü olduğum ayrıca farkında olmasanda senin ve doğaüstü güçlere sığınan diğerlerinin de öyle olduğu.

Gördüğüm tek şey ateş hava su toprak. Ancak bunların gerçekliği konusunda iddia sahibi olabilirim. Elimde ulvi kudretlerden geldiğini iddia ettiğim bir kitap da yok, tanrılar & tanrıçalar ile iletşim kuran tanıdığım da yok ; ki bu şahısların bile gerçeklik ile ilgili söyledikleri tamamen kanıtlayamadıkları "aha budur" diye netleştiremedikleri iddialardan ibaret iken ben nasıl bilebilirim. 

sonra çolukçocuk beyin mcklaması geçirip ambole oluyor sağda solda cinler periler uzaylılar görmeye, garabetlere tapınmaya başlıyor, hep sizin çok bilmişliğiniz yüzünden . 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

gerçeğe gidip gelmiş gibi konuşuyorsun , madem sen de bakalım da biz de aydınlanalım ; hem ben gerçeği nereden bilebilirim ki , bildiğim tek gerçek cahil bir ölümlü olduğum ayrıca farkında olmasanda senin ve doğaüstü güçlere sığınan diğerlerinin de öyle olduğu.

Gördüğüm tek şey ateş hava su toprak. Ancak bunların gerçekliği konusunda iddia sahibi olabilirim. Elimde ulvi kudretlerden geldiğini iddia ettiğim bir kitap da yok, tanrılar & tanrıçalar ile iletşim kuran tanıdığım da yok ; ki bu şahısların bile gerçeklik ile ilgili söyledikleri tamamen kanıtlayamadıkları "aha budur" diye netleştiremedikleri iddialardan ibaret iken ben nasıl bilebilirim.

sonra çolukçocuk beyin mcklaması geçirip ambole oluyor sağda solda cinler periler uzaylılar görmeye, garabetlere tapınmaya başlıyor, hep sizin çok bilmişliğiniz yüzünden .

sen bana bir tahta bir masanin kati olup olmadigini ispatlayamazsin. bu bakis acisina gore degisir diyorum. Maddenin hali sadece durumdur. ve gercekten bilinc seviyesi tutmayinca adil bir konusma cikmiyor ortaya... neyse hocam ;)

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scorpions
    Scorpions's avatar
    Erkek

Adnan Oktar namıdiğer Harun Yahya denen insanın saçma bi sözüydü bu.Canlı yayında Deccal hakkında bilgi verirmmisiniz nası bişey geldimi diyesoru sordular.Geldi diye cevap verdi:

' Deccal bilgisayardır.Kuran'da topraktan çıkacak diyor ama teknolojik düşünün, toprak prizi kasdediyoraslında. ' diyerek yerlere yatmama sebep olan ilginç bi adam :))

Toplam Hit: 3879 Toplam Mesaj: 30