folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dedem İçin Dua İstiyorum Arkadaşlar

Dedem İçin Dua İstiyorum Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

ALLAH acil şifalar versin deden anladıgım kadarı ile artık sıvı gıdalar tüketecek yani şöyle diyelim çorba vs. olabilir. yani hazmı cok kolay olan gıdalar

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Yakın bir geçmişte benimde midemin alınma ihtimali doğmuştu. Bi kaç kez operasyon geçirdim midemden. Fazla asit ürettiği için kendini yok ediyordu neredeyse midem.

Şöyle söyleyebilirim. Eğer mide alınırsa ve yerine kalın bağırsak koyulursa.. Bundan sonra sadece sıvı gıdalarla beslenecek demektir. Çünkü katı besinleri hazmedecek bir mide olmadığı için ve bağırsakta hazmetme işini yapamadığı için sadece sıvı şeyler tüketip yaşamını devam ettirecek. 10 Gün sadece çorba içtiğimi bilirim..

Bakımı çok önemli. Sigara ve alkolü kesinlikle yasaklıyor doktorlar. Ve tabiiki stres sıkıntı olmayacak.Büyük ölçüde etkliyor bedeni bunlar.

Ha şöyle de bir ihtimal var. Eğer bağırsağın bir ucu anüste, diğer ucu da midenin olması gereken yerin dışına sarkıtılırsa, ki bu son safha oluyor genelde.. O zaman yiyeceklerinide bağırsaktan şırınga ile vermeniz söz konusu olabilir.

Mide sindirim sisteminin en önemli parçası olduğu için, yokluğu büyük zorluklar getirecektir hazırlıklı olun.

Ki doktoru anlatır diyeceğim ama malum bizim doktorlarımız konuşmayı pek sevmez, hele hasta bilgilendirme, kesinlikle ters onlara.

Demem o ki bol bol araştırın, neler yapabilirsiniz, nasıl beslersiniz, bütün zorluklara hazırlayın kendisini ve kendinizi.

Çok iyi anlıyorum seni, deden sağlığına kavuşur umarım..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Allah acil şifalar versin kardeşim

yengem tümörden 3 ay önce ameliyat oldu  fizik mizik derken şuan artık yaşama umudumuz bile kalmadı diyebilirim ama Allahtan umut kesilmez dün öğrendimki bnmde dedemin durumu kötüymüş  annemde biraz rahatsız bende stresten sakalkıran oldum bütün aile pert olduk anlıcan  Allah hepimize yardım etsin böyle zor günlerde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Allahtan acil şifalar diliyorum .. Herşeyin hayırlısı.. metanetli olmak lazım..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam cok ama cok geçmiş olsun... bundan sonrasında cok ii bir bakım gerekmekte... anladığım kadarıyla midesi alınacak ve kalın bağırsaktan bir parça midenin yerine getirilecek... sadece sıvı gıdalar tüketmesi gerekiyor aslında ama katı yiecekleri de verebilirsiniz tabi direkt olarak değil... canının istediği çoğu şeyi yiemicek vs. ii bakılması gerekiyor... kurtulsunda bakımı sorun değil... tekrardan cok geçmiş olsun hocam...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah Sabır Versin Kardeşim Umarım İyi Olur

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Allah şifa versin büyük geçmiş olsun

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah acil şifaler versin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

allah razı olsun arkadaşlar.. 
    dedem halen yogun bakımdaymıs. arada bir kendine gelip cok az konusabiliyormus.. aldıgım haberler böyle . 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

gecmis olsun hocam allah acil sifalar versin.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 9821 Toplam Mesaj: 60