Dedem İçin Dua İstiyorum Arkadaşlar
-
ALLAH acil şifalar versin deden anladıgım kadarı ile artık sıvı gıdalar tüketecek yani şöyle diyelim çorba vs. olabilir. yani hazmı cok kolay olan gıdalar
-
Yakın bir geçmişte benimde midemin alınma ihtimali doğmuştu. Bi kaç kez operasyon geçirdim midemden. Fazla asit ürettiği için kendini yok ediyordu neredeyse midem.
Şöyle söyleyebilirim. Eğer mide alınırsa ve yerine kalın bağırsak koyulursa.. Bundan sonra sadece sıvı gıdalarla beslenecek demektir. Çünkü katı besinleri hazmedecek bir mide olmadığı için ve bağırsakta hazmetme işini yapamadığı için sadece sıvı şeyler tüketip yaşamını devam ettirecek. 10 Gün sadece çorba içtiğimi bilirim..
Bakımı çok önemli. Sigara ve alkolü kesinlikle yasaklıyor doktorlar. Ve tabiiki stres sıkıntı olmayacak.Büyük ölçüde etkliyor bedeni bunlar.
Ha şöyle de bir ihtimal var. Eğer bağırsağın bir ucu anüste, diğer ucu da midenin olması gereken yerin dışına sarkıtılırsa, ki bu son safha oluyor genelde.. O zaman yiyeceklerinide bağırsaktan şırınga ile vermeniz söz konusu olabilir.
Mide sindirim sisteminin en önemli parçası olduğu için, yokluğu büyük zorluklar getirecektir hazırlıklı olun.
Ki doktoru anlatır diyeceğim ama malum bizim doktorlarımız konuşmayı pek sevmez, hele hasta bilgilendirme, kesinlikle ters onlara.
Demem o ki bol bol araştırın, neler yapabilirsiniz, nasıl beslersiniz, bütün zorluklara hazırlayın kendisini ve kendinizi.
Çok iyi anlıyorum seni, deden sağlığına kavuşur umarım..
-
Allah acil şifalar versin kardeşim
yengem tümörden 3 ay önce ameliyat oldu fizik mizik derken şuan artık yaşama umudumuz bile kalmadı diyebilirim ama Allahtan umut kesilmez dün öğrendimki bnmde dedemin durumu kötüymüş annemde biraz rahatsız bende stresten sakalkıran oldum bütün aile pert olduk anlıcan Allah hepimize yardım etsin böyle zor günlerde
-
Allahtan acil şifalar diliyorum .. Herşeyin hayırlısı.. metanetli olmak lazım..
-
hocam cok ama cok geçmiş olsun... bundan sonrasında cok ii bir bakım gerekmekte... anladığım kadarıyla midesi alınacak ve kalın bağırsaktan bir parça midenin yerine getirilecek... sadece sıvı gıdalar tüketmesi gerekiyor aslında ama katı yiecekleri de verebilirsiniz tabi direkt olarak değil... canının istediği çoğu şeyi yiemicek vs. ii bakılması gerekiyor... kurtulsunda bakımı sorun değil... tekrardan cok geçmiş olsun hocam...
-
Allah Sabır Versin Kardeşim Umarım İyi Olur
-
Allah şifa versin büyük geçmiş olsun
-
Allah acil şifaler versin.
-
allah razı olsun arkadaşlar..
dedem halen yogun bakımdaymıs. arada bir kendine gelip cok az konusabiliyormus.. aldıgım haberler böyle . -
gecmis olsun hocam allah acil sifalar versin.