Dedemin Saatini Tamir Ettirmek İstiyorum
-
yaptırıp satacan dimi chakalllll :P
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
yaptırıp satacan dimi chakalllll :P
-----------------------------yok la öyle bişe yapamıyım. :)
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------Mersindeysen Abdulkadir Perşembe İlkogretim okulunun oldugu sokaktan yukari dogru cikarken solda emek saat var dostum. Yillardir tüm saatlerimi oradan alir oraya tamir ettiririm hicbir yamuklarini gormedim. Tavsiye ederim.
-
götür bi saatçiye açık açık söyle bu saat benim önemli yapabilirmisiniz falan diye.yapamasada bir yere onlar yönlendirir bence.
-
twilight_flame bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------Mersindeysen Abdulkadir Perşembe İlkogretim okulunun oldugu sokaktan yukari dogru cikarken solda emek saat var dostum. Yillardir tüm saatlerimi oradan alir oraya tamir ettiririm hicbir yamuklarini gormedim. Tavsiye ederim.
-----------------------------demekki saatler iyi değil çünkü sen yıllardır saat mı alıyosun mesela yılda bir saatin mi bozuluıyo :D
-
vesselam bunu yazdı:
twilight_flame bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------demekki saatler iyi değil çünkü sen yıllardır saat mı alıyosun mesela yılda bir saatin mi bozuluıyo :D
-----------------------------hmm farkli bir bakis acisi (: