folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Deep Freeze Problemi (Ücreti Ödenecektir.)

Deep Freeze Problemi (Ücreti Ödenecektir.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ileriye alırsam ama bir çok prgoram devre dışı kalacaktır sadece deepfreez etkilenmezki

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    birçok programdan kastın nedir. tarih değişimiyle giçbir programın devre dışı kalacağını zannetmiyorum. olsa olsa msn e giremezsin.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

deep freeze kaldırıcı kırıcı programlar var undeepmiydi neydi 2006da kullanıyodum açık açık yaz böyle si... onu topluca :)

cafedekı ınternet kullanıcıları yukledıgını programların sılınmesınden dolayı canı sıkılmıs olabılır onlar ıcın koyuyorum bu programı,ve eve kurup şifresini unutanlar için

İSTE LİNK

http://nebi.irmak.googlepages.com/DeepUnfreezer1.6.exe

alıntıdır

hoca hesap numaramı pm atammı ? :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    geçen sene elime bi program geçtiydi çok basit 2 dk içerisinde pasif ediyordu deepi reset atınca artık ne işlem yapmak istiyorsan pc ye koyuyorsun 2. bi resette deep aktif oluyor senin yaptığın işlemler sürekli olarak pc de kalıyordu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Progran eski deep ıçin tabi o yüklü ise onu kullan

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

deep freeze kaldırıcı kırıcı programlar var undeepmiydi neydi 2006da kullanıyodum açık açık yaz böyle si... onu topluca :)

cafedekı ınternet kullanıcıları yukledıgını programların sılınmesınden dolayı canı sıkılmıs olabılır onlar ıcın koyuyorum bu programı,ve eve kurup şifresini unutanlar için

İSTE LİNK

http://nebi.irmak.googlepages.com/DeepUnfreezer1.6.exe

alıntıdır

hoca hesap numaramı pm atammı ? :))

işini görecek program budur cafelerde zaten hep sabit deepfreze var bu programla kırarsın nasıl kullanacagını takılıyorsan pm at anlatayım .

Dur be kadınnnn....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    Shift tuşuna basılı tutarak deep freezin simgesine tıkla..şifre soracak..orda versiyonu da yazar..sonra google dan o versiyonu ara ve indir..inen dosyayı çalıştır uninstall çıkar orda...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    O eski versiyonlar icin ben bi ara ugrasmıstım cözümdm bulmustum ama unuttum nasıl yaptımı ama sunu sölim bilgisayarı usb veya cd ile bi isletim sistemi ile ac c persi0 ı kendi bilgisayarında olusturdum persi0 ile deis sonra kendi sifrenle deep kapa paypal adresımi verimmi :/

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Mx0TBT bunu yazdı:
    O eski versiyonlar icin ben bi ara ugrasmıstım cözümdm bulmustum ama unuttum nasıl yaptımı ama sunu sölim bilgisayarı usb veya cd ile bi isletim sistemi ile ac c persi0 ı kendi bilgisayarında olusturdum persi0 ile deis sonra kendi sifrenle deep kapa paypal adresımi verimmi :/

arkadaşın yazdıklarına bir açıklık getireyim. seninde dediğin gibi o Deep Unfreezer denen programı bende kullandım

o en son 5 sürümüne kadar destekliyor. daha sonra bunu yapan hacker'lar deep freeze şirketine dahil oldular :D

neyse 6 sürümünü kesinlikle programla kıramıyosun (benim bildiğim yok şuan) ama senin dediğin gibi

dondurulmamış bir pcden alınan persi0.sys iş görebilir. ama ben silince de düzeldiğini hatırlıyorum?

neyse kullanabileceğin şey cd'den açılan bir xp... ister BartPE denen programla kendin oluştur bir cd

uğraşamam diyorsan, tnc mini live cd diye ara google da, çok güzel bir cd, içinde güzel programlar var...

Toplam Hit: 14614 Toplam Mesaj: 20