Deep Freeze Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

şimdi hocam ilk kurdugun zaman aktif ettiginde ve deep calısır pozisyondayken sen pc ne ne degisiklik yaparsan yap resetten sonra deep i kurdugun andaki halini alacaktır hdd dolayısı ile pc.yani herhangi bir download,masaustu degisikliği,isletim sistemi ayarlarının degisikligi vsvsvs....

şimdi deep aktifken deepfreeze panelini getirmek için CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuş kombinasyonlarıyla paneli getirebiliriz.eger sifre koyduysan koydugun sifreyi girerek panele erisebilir yok sifre felan  koymadıysan default olarak giris yapman sözkonusudur.

masaustunde sag altta simgesi gorunmuyor demissin.sürümü ne ise deepfreezenin o kurulum dosyasını silmemen gerekir.eger sildiysen tekrar aynı sürümü indirip oradan uninstall yapabilirsin.Ki öyle yapılması gerekir.

hiçbirisi fayda etmiyorsa,yani şifre paneli felan gelmiyorsa,sürüm dosyası işe yaramıyorsa,deep freezeden kurtulmak istiyorsan ancak Deepfreezeyi kurdugun diski biçimlendirerek bu durumdan kurtulabilirsin.yani bir nevi formatlayacaksın.

bi de bence konu acmadan önce forumda arama yaparsanız çözüme ulaşabilirsiniz.Lütfen biraz bakın.herkes böyle yaparak konu acarsa kirlilik fazla olur,admin ve mod arkadaslara ekstradan iş çıkar,dolayısı ile sizin sitedeki gidişatınızı da etkileyebilir.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur.Geçmiş olsun.

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    sanırım sorunu tam olarak anlatamadım ya da siz anlamadınız.Program altta gözükmüyor ama çalışıyır tuş kombinasyonunu denedim ve önüme hiçbişi çıkmadı.Setup hala masaüstünde uninstall yapmaya kalktığımda önce programı kapat diyo.

NEDEN? (soru olarak)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------
    sanırım sorunu tam olarak anlatamadım ya da siz anlamadınız.Program altta gözükmüyor ama çalışıyır tuş kombinasyonunu denedim ve önüme hiçbişi çıkmadı.Setup hala masaüstünde uninstall yapmaya kalktığımda önce programı kapat diyo.
    -----------------------------

Sen benim verdiğim programı bir dene hele. Şifresini unutsan bile pasif edebiliyon. O denli etkili yani :).

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    denedim olmuyo

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    belki denemişindir ama güvenli modda admins... oturumundayken silmeyi dene :|

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bu olayı biliyorum dostum. cok feci bişe :D program acık ama hicbişekilde ulaşamıyosun. dogal olarak regdeki kayıtları da silsen,acılıstanda silsen,dosyalarınıda silsen sistem yeniden başladıgında yaptıkların işlenmemiş oluyo :) güvenlik kipte aynı şekilde değişiklik yapamıyosun. şu an piyasadaki tüm cracker yazılımlar 5.50 versiyonundan sonrasında işe yaramıyo. şu an tek çözümün sistemi baştan yüklemek gibi görünüyo :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    tüeh mk yedeklemeyle uğraşcaz bi de şimdi yüklemez olaydım bu illeti.

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 2261 Toplam Mesaj: 18