Deep Freezede Açık Var...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek

Denenip vede Tamamen şans eseri bulunmuştur. Copy Paste değildir.

İnternet cafedesiniz. deep frezee yüklü bir makineye oturdunuz. Bir dosya indirdiniz. bunun o makinede kalmasını saglamak için şunu yapmalısınız.

Dosyayı geri dönüşüm kutusuna gönderin. ama çöpten silmeyin. makineyi tekrar başlattıgınızda dosyanızın çöpte oldugunu göreceksiniz. Çöpten geri çıkarıp kullanabilirsiniz.

Bu yazı copy paste degildir.             "Lütfen..! Emeğe Sagyı..."

Çok çalış, duvarda yazmaz her kural... ------------------------------------- Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    satanist
    satanist's avatar
    Erkek

hadi len oradan manyak

sen kesin kendi evinde çift harddisk kullanıyorsun ve senin deepfreeze sadece c yi koruyor sen onu işaretlemisin ve seb d de ki harddiskten silme yapınca o çöp kutusunda kalır.

ahmak bir şey buldum diye neden seviniyorsunki bunu bilmeyen yok zaten..

ama cprogramın koruduğu c klasöründen bir şey çöp kutusunda kalmaz....

emeğe saygıymış hangi emek__??

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek
    denyo cafede iki surucude korunuyor. dene anlarsın.

Çok çalış, duvarda yazmaz her kural... ------------------------------------- Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeuS
    ZeuS's avatar
    Erkek

Arkadaslar Forum genelinde bu tur " ANDAVALCA" konularave yonetimin icerigine asla izin werilmez ..

Bilgi paylasimi her ne kadar serbest olsada birbirinizi bu sekilde hakir goremezsiniz..

İkinizde bir sey ler bulmussunuz guzel ama ne buldugunuzun farkinda degilsiniz..

Kucuk bir Not Daha.. Deep Freeze Cyber-Eye teknolojisi ile calismaktadir..Farkli bir Form yada UForm modullerinde acik wermesi muhtemel dahi degildir..

Sevgi ve saygilarimla

-- © Bilgi paylasimlariniz icin tesekkur ederim ©

Turksun Sen Turk Gibi Davran ey Gafil..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    arkadaşım eyvallah yazmışsın saolda.ben denemedim daha birazdan deniyecem.umarım dediğin doğrudur.nitekim cafdeyim ve yaptığım downloadları mecbure ğdan server'a atıyorum.ancak öyle kalıyor.şayet geri dönüşüm kutusuna attığımda kalacaksa mükemmel olur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

deep freeze mbryi kitliyor...

imkansız...

büyük ihtimal kitli olmayan sürücüdeki bi klasörü sildin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dave
    dave's avatar
    Erkek
    deep freezenin mantıgı bad sectör gibi göstermektir oyüzden oyk olur tek çare dos
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek
    AMD'ci dene...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dave
    dave's avatar
    Erkek
    öncelikle şifre persi0.sys saklanır ayrıca bu döküman alıntı değildir dostan copy  komutu sayesinde persi yi alın başka bir deep freezen persi si ile değiştirin eğer prof değilse biosu değiştirin 3 bir yol auto exec bat kullanmak veya hdd nin boot sectörünü virüsle bunu gibi bir sürü yol mesela tek tuşla ghost alımı mantıgı gibi ama ne dersem diyim lamerler küfür etmekten başka bilmedikleri için bu yazdıklarımı da sadecee hackerler anlayacagı için ayrınıya girmiyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SouIFIy
    SouIFIy's avatar
    Erkek

S.a arkadaslar deepfreezde mukembel acik var kodlayan programci bazi seylere dikkat etmemis acigi yazacaktim ama cafecileri dusundum benimde cafem var o acidan PM den yazarsaniz birde makul sebep deepfreezdeki acigi soylerim selametle

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SouIFIy
    SouIFIy's avatar
    Erkek
    Neyse deyim PM den herkese yazdim vebali kotu amacla kullananlara DeepFreez in calisma mantigi tarih uzerinedir Bios dan tarihi geriye alirsaniz sifre kullanmadan deepfreez i kaldirmis olursunuz :) bu kadar basit butun surumleri icin gecerlidir. Devre disi kaldigi zaman sag tarafda yanip yanip soner DeepFreez o zaman isdediniz gibi makineye hukmedersiz bolca trojenlemeyin makineleri agda server ipi verip kullandigi ana pcyi de devre disi birakabilirsiniz local ip genelde ana pc nin 192.168.1.2 yaparlar veya 1.1 veya 10.0.0.1 veya 10.0.0.2 v.b :) cok pisliklar yaparsin neyse cok acildim easycafe serverin aciklarida cok
Toplam Hit: 4388 Toplam Mesaj: 17