Deep Frezle İlgili Bir Soru
-
arkadaşlar pc deep freze kursam pc virüslü bişi indirsem keyloger vs bişi. işim bittikden sonra pc res atsam sorun olur mu acaba ?
-
sadece c sürücüsüne kurarsan ve virüs d ye bulaşırsa d ye her girdiğin de virüs aktif olursa ne olacak ?
edit: güncel bir anti -virüs programınıda kurda öyle deep frezle kullan..
-
virüsten virüse değşir işini riske atma sanal makine kur.
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
sadece c sürücüsüne kurarsan ve virüs d ye bulaşırsa d ye her girdiğin de virüs aktif olursa ne olacak ?
-----------------------------ozaman kötü hmm onun için ne ne yapıcam deep freze her 2 tarafa kurabilirmiyim (hiç kullanmadığım için bilmiyorum)
-
olur ama deep freezer ı tavsiye etmiyorum, dandirik bişi.Alternatiflere yönel
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
virüsten virüse değşir işini riske atma sanal makine kur.
-----------------------------katılıyorum...
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------ne gibi altarnatif knight için koxp indircem ( söveceksiniz ama ) lazım oldu bir konu için ondan. ne gibi bişi yapabilirim
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
-----------------------------ne gibi altarnatif knight için koxp indircem ( söveceksiniz ama ) lazım oldu bir konu için ondan. ne gibi bişi yapabilirim
deep freezer alternatifi mesela bunu öneririm http://www.storagecraft.com/shadow_protect_desktop.php -
pirax bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
deep freezer alternatifi mesela bunu öneririm http://www.storagecraft.com/shadow_protect_desktop.php
-----------------------------hocam birde bu nasıl kullanılıyor mesela anlatırmısın
-
sallamışınız yok d:\ e bulaşsa felan autorun olarak kendini diğer sürücülere kopyalamasına dikkat ederseniz virüslere karşı %100 koruma sağlar deep freeze çünki c:\ i sanallaştırıyor c:\ e yükle deep freezeyi klasör seçeneklerindende gizli klasörleri göster de virüslerle işin bittikden sonra diğer sürücülerine gir autorun.inf tarzı birşeyler varsa onları sil reset at
-
anakara bunu yazdı:
sallamışınız yok d:\ e bulaşsa felan autorun olarak kendini diğer sürücülere kopyalamasına dikkat ederseniz virüslere karşı %100 koruma sağlar deep freeze çünki c:\ i sanallaştırıyor c:\ e yükle deep freezeyi klasör seçeneklerindende gizli klasörleri göster de virüslerle işin bittikden sonra diğer sürücülerine gir autorun.inf tarzı birşeyler varsa onları sil reset at
-----------------------------akılımda bulunsun teşekkürler hocam tüm yorumlara teşekkür ederim bişiler öğreniyorus :)