Deepfreeze Kurulu Makinaya Virüs Programı Yüklemeye Gerek Var Mı?
-
deppfreeze kaldır nod32 kur hayatını yasa
-
cLLDDn bunu yazdı:
-----------------------------Nod32 FuLL Sürüm Türkçe + Aktif SeriaL
http://rapidshare.com/files/185361/nod32_full_turkce.rar.html
KuruLum esnasında çıkan günceLLemeyi sona yapacam deyin...
Restart atın (RESET) .:)
-----------------------------------------------
EVET geldik itin kuyruğunun koptuğu yere.... Güncelleme :( :)
Ama kardeşiniz buLdu en günceL taze kodları
Siz Zenginin alışveriş faturası gibi oLan serialleri tek tek
denemeyin .....Nerdeyse herkes bu güncelleme sorununu yaşıyo
işte bunları deneyin Olmassa Burdan msj atın ben yenilerini eklerim...
UserName: AV-5711917
PassWord: 8q4be1t4tg
UserName: AV-5709871
PassWord: ofs181jrr4
UserName: AV-5704269
PassWord: tmr5hjh3ws
UserName: AV-6357701
PassWord: 50ugx5oeq1
UserName: AV-6474436
PassWord: 4itrjuamwd
-----------------------------
kardeş saol indirdim ama bu şifreler olmuyo başka gönderirmisin? -
Kardeş sen virüs programı gene kur. Avast Nod32 Kasperskyde fLn programLarın ayarLarının değiştiriLmemesi için erişim koruma şifreLeri war. LamerLer eLine undeepfreezeri aLıp deepfreeze deaktif haLe getirse biLe AVnin şifresi karşısına çıkıcaktır. İnternet üzerinde bunLarın şifreLerini kıran programLar warmı biLmiyorum fakat. DeepFreeze kadar koLay oLmayacakLarı kesin. Yani AVLer sana 1 kat fazLadan koruma sağLayacaktır. BeLki ProLara karşı koyamayacaksın fakat LamerLerin %99.9'nun önüne geçiceğin kesin. :D SeLametLe
-
Aman aman bi antivirus yükleme ama bi NOD32 işini görür firewall filan yüklemeye gerek yok bence
-
Arkadaşlarım yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim makinama NOD 32 yi kurucam bakalım nasıl bir sonuç alcam. Parmaklarınız, elleriniz dert görmesin. Eyvallah.
-
arkadaslar hep nod32 nod 32 diyorsunuzda bu nod32 nin iyi bir program oldugunu sanmıyorum cok dandırık bişey bi kurayım dedim walla pc şamar oglanına döndü a.q şimdi f secure kullanıyorum en baba virus programı walla herkese onerırım