folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Deezerdan Yüksek Kaliteli Müzik İndirme

Deezerdan Yüksek Kaliteli Müzik İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

bu yüksek kalite müzikleri dinlemek için çin işi hifi kulak içi kulaklıklar var tecrübesi olan var mı acaba? dac ve amp diye cihazlardan bahsediyorlar dac yeterli değil midir? Amp dedikleri amfi galiba seai güzelleştirir mi yolsa sadece artırır mı?

çin işi hifi kulaklıkları bilmesem de belli markaların oldukça pahalı hifi kulaklık ürünleri olduklarını biliyorum, malesef bunlardan herhangi birini deneme fırsatım olmadı. dac denen şey sayısal bilgiyi analog ses sinyallerine dönüştüren çip/alettir. Bunun portatiflerini bilmiyorum, varsa elbette işe yararlar. Örn. analog ses çıkışı için cep telefonu kullanıyorsan, herhangi bir dac'ın, telefonunun dahili dac'ından daha iyi bir ses vermesi gerekir (çünkü ekstradan para vermişsin :). ampli de dediğin gibi ses şiddetini arttıran cihaz, ses kalitesine elbette bu da ayrıca etki eder fakat burada gündelik müzik dinleyen değil de hakkaten hifi birşeyler arayan insanlar için yazıyorum, yoksa sen ben aradaki farkı zor anlarız. daha detaylı bilgisi olan birileri vardır umarım.

sevgiler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

bu yüksek kalite müzikleri dinlemek için çin işi hifi kulak içi kulaklıklar var tecrübesi olan var mı acaba? dac ve amp diye cihazlardan bahsediyorlar dac yeterli değil midir? Amp dedikleri amfi galiba seai güzelleştirir mi yolsa sadece artırır mı?

Kulakiçi kulaklıklar full size over ear'lar kadar keyif vermiyor ne kadar pahalı olursa olsun. Dac'tan daha çok amp önemli eğer dac çöp olarak nitelendirilmeyecek bir şey ise. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

@yolbulucu @sansar55 Tidal için varmı bir yöntem? 

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
Toplam Hit: 3004 Toplam Mesaj: 14
müzik indirme deezer