Defolu Levis Ve Çakma Abercrombie Nerden Alınır?
-
Defolu Levis ve Çakma Abercrombie Nerden Alınır? İstanbul anadolu yakasında nerelerden bulabilrim defolu levis ve çakma abercrombie ürünlerini?
-
kendi mağazalarında satıyorlar bazen defolu ürünleri
-
şu Abercrombie
dediğin amblemi geyik olan ve herkesde görüp garezi kazanan markamı tıpkı convers gibi :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------şu Abercrombie
dediğin amblemi geyik olan ve herkesde görüp garezi kazanan markamı tıpkı convers gibi :S
-----------------------------hayır aber kıro mbi amerikanın 6 yıl önceki modasıydı şu aralar battı batacak amerikada oyuzden 3. dnya ülkesi olan türkiye pazarına gelip satıyolar.
-
peki amblemi geyik olan hangisiydi :s
neyse sen kendince şekil yapmaya felan çalışıyon anlaşılan git ykm ye
pierre cardin tişört kazak triko uygun fiyata orjinal bulabiliyorsun
ayrıca kadıköyden sahrayi cedid miydi(yeni sahra mıydı) neydi öle bir yere giderken optimum diye bir avm açıldı istersen oraya bak :S
live's felan bulabilirsin
-
metronun oldugu yerde tommynin ve louie vuitton nın fabrika satış yeri var lvye gitme mağazada 6 milyarlık şey orda 4 milyar gene pahalı ama tommyin 200e olan kotları fln orda 60a oluyo
-
sitedeki polecatmıdır nedir orjinalini satıyordu gittigidiyor üstünden bi incele çakmasını bulursun
-
ulan 2 sene önce almıştım polomu herkes oo çok güzelmiş felan bende gömlekte almıştım herkeste yoktu şmdi orjinal polomu giymeye utanıorm herkeste çakması var
:@
-
Bırakın Şu Çakma Ürün Almayı Başka Bişey Al Orjinal Olsun...
-
hoca eğer izmiite olsaydın levis ve abercrombie nin tüm mağazalarını ve levis in bi çok çakma mağazalarını gösterebilirdim :)
-
çakma alcanıza ucuz ürünler var onu alın alınan çakmalar yüzünden orjileri giyemiyoruz ,,
quiksilver ilk türkiye ye girdi aldık elalem çakmasını o kadar çok kullandıki orji yi kullanamıyoruz
diğer markalarda öyle pazalar herşey çakma dolu şimdi Gstar aldı başını gidiyor her yer çakma
kardeşim ucuz ürün al bende lazım olunca pazardan bişiler alıyorum ama markasız alıyorum.. para biriktirip alabileceğimiz birşeyler olsun..