Değer Verip Not Aldığım Özlü Sözler...
-
"Hayal gücü, bilgiden daha önemlidir."
"Daha üstünü olamaz. Müzik yoluyla Tanrı'ya yaklaşmak ve oradan insanlığa seslenmek."
"Denemeyi bırakmak dışında başarısızlık yoktur. "
"Hayatta varolduğu için düşlenen şeyler vardır ve düşlendiği için varolacak şeyler."
"Başkasıyla gelen mutluluk, başkasıyla gidecektir."yukardaki sözlerin bende ayrı yeri vardır (: alttakilerde her daim bilgisayarımda durur.
"Gücünüzden şüphe ederseniz şüphelerinize güç vermiş olursunuz..."
"Yaşamanın acı yanı çabuk sona ermesi değil, bizim yaşamaya çok geç başlamamızdır." W.M.Lewis
"Olaylar önemli değildir ; Onları algılayışımız önemlidir..." Epictetus
"Ne var ki her yandan düşünmeyin..! Aklınızı kullanmayın..! diye bağırıldığını işitiyorum..Subay, düşünme, eğitimini yap..! Maliyeci düşünme, vergini öde..! Din adamı düşünme, inan..! diyorlar..."
Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz. Bernard Shaw
Hayatta birini sev! ve onu kazanmak için çabala! Sabret ve sevgini göster, kabul ederse zafer onundur, etmezse suç senindir!.. çünkü; Hak etmeyeni seçmişssindir...
Mutluluğun formülünü bilmiyorum ama mutsuzluğun formülü herkesi memnun etmeye çalışmaktır... Bill Cosby
Hayatta en büyük eğlence başkalarının yapamazsın dediğini yapmaktır. Walter Bagehot
Deneyim, insaların hatalarına verdikleri isimdir. Oscar Wilde
Çözümde görev almayanlar problemin bir parçası olurlar.
Bir insanı bulunduğu mevkiyle değil ; Göz koyduğu mevkiyle ölçmek gerekir... Lev Nikolayeviç Tolstoy
Düşünceler iyi ve cesur olanların beyinlerinde, kollarında gelişmelidir ; Yoksa rüya olmaktan ileri gidemezler...! Ralph Waldo Emerson
Yarınlar, yorgun ve bezgin kimselere değil..! Rahatını terk edebilen ; Gayretli insanlara aittir... Marcus Tullius Cicero
Hayal gücü, bilgiden daha önemlidir. Albert Einstein
Eğer diğer insanlardan benim için bir şeyler yapmalarını bekleseydim hiçbir şey yapamazdım. Isaac Newton
Kendini yönetirsen dünyayı yönetecek gücü bulabilirsin. Platon
Acı ve acı çekme büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır. Suç Ve Ceza/Dostoyevski
Bazı hataları erken yapmanın hayatınıza çok büyük yararları olacaktır. Thomas Henry Huxley
Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar insanın içinden gelir. Ve her zaman oradadırlar. Sigmund Freud
Olgun insan, işini; basit insan, kazancını düşünür. Friedrich Schiller
Dikkat edilmesi gereken ve cesaretli olunması gereken zaman vardır ve mantıklı bir kişi hangisi olduğunu bilir.- Ölü Ozanlar Derneği
Denemeyi bırakmak dışında başarısızlık yoktur. Elbert Hubbard
Hiçbir zaman, okulumun eğitimimi engellemesine izin vermedim. Mark Twain
Başarı istediğini elde etmek, mutluluk ise elde ettiğini sevmektir. Cicero
Daha zeki olmanın tek yolu daha zeki bir rakiple oynamaktır.. --- Albert einstein
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen,birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. ---B.Brecht
Yeteneklerin en fazla geliştiği zaman, insanın bütün bir dünyayı karşısına aldığı zamandır. --Mary Wollstonecraft
Akıllılar istedikleri şeyi, akılsızlar başkalarının istediğini öğrenir. -- Şirazlı Sâdi
Kimsenin seni üzemeyeceği kadar güçlü olduğunda ve sen kimseyi üzmeyecek kadar iyi olduğunda; mutlusun
Öteki insanlardan daha akıllı ol. Yalnız bunu onlara söyleme!
-
Öyle zengin bir eş istiyorum ki cebinde beş parası bile olmayan. Yüreğinde ALLAH korkusu çeyizinde de sadece Kuran-ı Kerim olan.
-
-
Nothing is true, everything is permitted. Assasin creed in faydaları :)
-
Hacılar herkesçe bilinen ve sevilen bir söz var onu yazmamışsınız olmadı şimdi ''sevdikçe si*ilirsin si*tikçe sevilirsin'' çok sağlam söz hayatımın her döneminde hatırlamak zorunda kaldım bu sözü kısacası hacılar sevdikçe mikildim miktikçe sevildim :D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------iimiş :D: :D
-
yaz bunuda yaz yaz..
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Bu yukardaki Süpermiş : )
Bu da benden
"bu aşkın gelirinin yarısını sağır sultana bağışladım
duymazlıktan gelip seni, gitsin kulağını açtırsın
diğer yarısını sana bıraktım kendine protez aşıklar alırsın."
-
nigdeli bunu yazdı:
Öyle zengin bir eş istiyorum ki cebinde beş parası bile olmayan. Yüreğinde ALLAH korkusu çeyizinde de sadece Kuran-ı Kerim olan.
-----------------------------şahane
-
takip....