Değişen Dünya, 2012 Ve Maya Kehaneti
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
2012 de dünyanın sonunun gelmeyeceğine dair 10 milyarına iddaaya girerim :)
:) -
Şöyle bi bedenimden aklımdan kendimden çıkıp tepden dünyayı izlediğim hayal ediyorum :) ve Şu aptallara bak diyorum çünkü ne yaptğımızı bile bilmiyoruz?? dünyayı Elinde tutanlar para babaları mı onlar mı bizi yönetiyor ? size ce bu adil mi? Bize dünyanın sonunun geleceğini onlar mı söylüyor hadi ama bırakın şu aptallıkları artık ilerleyin. Ben inanmıyorum bu saçmalıklara inananlarada o gün koca bi pankart açıp kıçımla güleceğim. :)
-
sizi bilmem ne kadar araştırıyorsunuz bu konuyu ben iyiden iyiye araştırıyorum.
olaya herşey yok olacak gözüyle bakanlar ancak ortayı karıştıranlardır.
bir çok şey söyleniyor dünyanın gidişhattına bakarsan çokda mantıklı görünüyor olaya tek bir açıdan bakmayın.
astroloji,ezoterizm,takvimler vs. açısından baktığınızda o tarihlerde değişim var. özellikle astrolojik olarak araştırırsanız bayağı bir değişim olacağa benziyor o yıllarda mesela gezegenlerin manyetik alanı değişeceği vs. söyleniyor bu yüzden dünyada hiçbir elektrik aleti çalışmayacak komple karanlığa gömüleceğimizden pillerin bile çalışmayacağından vs. bahsediliyor bakıyorsun ufo gözlemlerinde çok büyük artış var , yeni doğan insanların auraları bile aniden değişmeye başladığı yapılan bilimsel araştırmalarla ispatlanmış durumda veya gezegenlerin 2012 de ip gibi dizilecek olmaları yada küresel krizin olması , onuda geçtim yüzyılın en büyük güneş tutulmasının 2 yıl kala olması.
yani 2012 sadece bir maya takvimi ile ortaya atılan bir şey değil...
2012 de yok olacağız diye beklemeyin yani :) ben hiçde yok olacağımızı falan sanmıyorum... ama çağ atlayacağımızı düşünüyorum bilincin değişimi olacağa benziyor...
http://www.youtube.com/watch?v=Og1ZmxF8aMw 16 bölümlük bu videoyu izleyebilirsiniz gerçekten güzel açıklamış...
ayrıca 2012 hakkında herkes yanlış bilgilendiriliyor gerçekte bu yıl 2012 gibi falan herkesin yok olacağı bir yıl olmayacak bence bilinçli olarak böyle olacağı düşünüdürülüyor bize bilinç altımıza devamlı abd yi sokmaya çalışıyorlar yemeyin sakın böyle numaraları :)
-
o6u2 bunu yazdı:
2012 de dünyanın sonunun gelmeyeceğine dair 10 milyarına iddaaya girerim :)
her halükarda kazanmış olacaksın :) -
2012 çok büyük bi kolpa yahu. Maya gökbilimcisi Osuran Camuz başlamış bu takvimi yapmaya. Ama bunların adları gibi, ay adları, gün adları da uzun. Takvimin yazılması uzun sürüyor. Nitekim henüz takvimin 2012. yılında iken barış çubuğunun oldum olası müptelası Osuran Camuz nefes yetmezliğinden Hakk'ın rahmetine kavuşuyor. Kibirli pezevengin teki olan Camuz o zamana kadar kendine bir çırak, yancı falan yetiştirmediğinden takvim de yarım kalıyor haliyle. Biz de işte böyle kem küm...
-
knuckle bunu yazdı:
2012 çok büyük bi kolpa yahu. Maya gökbilimcisi Osuran Camuz başlamış bu takvimi yapmaya. Ama bunların adları gibi, ay adları, gün adları da uzun. Takvimin yazılması uzun sürüyor. Nitekim henüz takvimin 2012. yılında iken barış çubuğunun oldum olası müptelası Osuran Camuz nefes yetmezliğinden Hakk'ın rahmetine kavuşuyor. Kibirli pezevengin teki olan Camuz o zamana kadar kendine bir çırak, yancı falan yetiştirmediğinden takvim de yarım kalıyor haliyle. Biz de işte böyle kem küm...
hocam kızma ama maya takvimi hakkında duyduğum en saçma şey :)http://www.youtube.com/watch?v=Og1ZmxF8aMw videoyu 1 den - 16 ya kadar izlemeni öneriyorum.
-
Maya'lar geleceği bilseydi sonlarını getiren ispanyolların işgal için geleceklerini de bilirlerdi...
-
BuZuL bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
hocam kızma ama maya takvimi hakkında duyduğum en saçma şey :)
-----------------------------Saçma olduğunu anlaman takdire şayan

-
kopmassa ayvayı yedik..
-
elminster bunu yazdı:
Maya'lar geleceği bilseydi sonlarını getiren ispanyolların işgal için geleceklerini de bilirlerdi...
-----------------------------bilselerdi nolcakti ki :) o zamanın ispanyasıyla mayalr boy ölüçeşebilirmiydi :)