Değişik Bi Resim Çalışması +16
-
Hocam bunun maliyeti nedir :P
-
sınav biteli 5 saat oldu ve hala kafam mal gibi :W bu resmi de anlıamadım yukardaki dediklerinizle ne alaka lan :F dalgamı geöiosunuz a*q
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Daha fotoğraf ile resim arasındaki farkı ayıramıyorlar.
Verdiğin örnek bariz fotoğraftır. Bunlara dikkat edelim lütfen.
-----------------------------güzel hatırlatma resim çizilir.foto çekilir...
-
Bir dışa vurum bir sürrealizim var hem kapalı düşünceyi hemde açık düşünceyi çok iyi aktarmış ressam her iki zıt düşünceyide aynı anda aktara bilmiş resme estetiklik katan ise resmi alt üst ettiğinizde 3 ün 1 i çıkması harkulade,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Bir dışa vurum bir sürrealizim var hem kapalı düşünceyi hemde açık düşünceyi çok iyi aktarmış ressam her iki zıt düşünceyide aynı anda aktara bilmiş resme estetiklik katan ise resmi alt üst ettiğinizde 3 ün 1 i çıkması harkulade,
-----------------------------fotoğrafcı demek istedin heralde ressam ne alaka : |
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------fotoğrafcı demek istedin heralde ressam ne alaka : |
-----------------------------Ne bilim saçmaladım durdum işte :P
-
geberlanxD bunu yazdı:
sınav biteli 5 saat oldu ve hala kafam mal gibi :W bu resmi de anlıamadım yukardaki dediklerinizle ne alaka lan :F dalgamı geöiosunuz a*q
-----------------------------harbi sınav senn kafaya kalıcı zarar vermiş belan mikilmiş belli sen yat kalkma bi daha :D
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------Bu Kullanıcı, Tahribat.Com'dan 1 kere uzaklaştırılmıştır!!!
Ban Sebebi : Tahribat.com a ve muridlerine zerre katkisi olmayacak sahis.Kafatasinin icinde sadece et parcasi tasiyor.
ComputerWolf Bani Acti.
Banlanma Tarihi : 6/3/2009 12:01:03 PM
Diğer Bil -
10 numara :D
-
Bencede güzel bi çalışma olmuş.Gayet sanatsal