Değişik Tarzda Bir Online Oyun Arıyorum
-
Ultima'ya geri dön hocam. www.ovedron.net Orta dünya haritasında, ırklı sistem. Şu an beta ve 10-15 kişi var. Bende tek başıma başladım, 2-3 arkadaşım var şimdilik. Gel seni de alalım aramıza :D
-
Yazını okumadım ancak önereceğim oyun minecraft olurdu.
-
Anno Online cıkmadı ama istedigin tarz olabilir.Simdilik Anno 2070 e bak hocam
-
müridler saolun baktım hepsine ama çok saran bişi bulamadım.fakat araştırırken değişik bir oyun tarzı buldum.2-3 gün içinde indirip deneyecem.eğer ki hoşuma giderse burdanda yazarım beraber takılabiliriz.
minecraft oynadım halende oynuyorum hocamovedron tanıdık geldi ismi.onun dısında hocam orta dünya ben pek sevmiyorum.brit minoc fln yok diye hatırlıorum orta dünyada.yanlışmıyım ?
-
ultima online :)
-
eger saglam oynicam kapasitemde var diyosan Lineage 2 öneririm çok ayrintili oldugu için şimdi oyunu sana anlatamam ama kısaca şöyle diyim bütün kaliteli online oyunlara girmişimdir sro,aion,ko vb.. Lineage 2 den daha ayrintili pvp/pk sistemi mükemmel bi oyun yok grafik olarak en iyisidir eger diosan oynarim ayrintisini yazarim sana en sevdigim özellikleri giriş sıkıntısı yok premium vs. hilesi yok istedigin kadar ara internetten ve level kasma problemi yok 1 gün sürüyo level kasman oyunu ögrendiginde ilk girdigin için belk 2-3 gününü alir.
herofearless tarafından 23/Oca/13 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
world of tanks
wold of warplane
-
thecrims