Değişmez Tabular ( Denenmiş, Onaylanmış, Tastiklenmiş)
-
Bu konu kızların karakteri hakkındadır ve eminim ki bir çok erkek ( yalaka ve hanım evlatları hariç ) benimle aynı düşüncede dirler. Neden mi ?
1. Yakışıklılık sadece boş kızlar için geçerli bir kavramdır, akıllı kız yanında kültürlü birisini ister.Boş kız dediklerim erkekler arasındaki muhabbetlerde her zaman konusu olan "ortam kızı" sınıfına girmektedir.
Ortam kızı nedir : Aslında yenide sayılmayan bir akımın parçası, genelde zenginlerdir ve herşeyi para ile elde edebileceklerini sanırlar, kendilerince oluşturdukları sosyal konumlarından aşağı insanları tiye almazlar, küçümserler ve alaycı bakışları ile süzerler. Bunun yanı sıra yemek yampayı bilmezler bırakın yemek yapmayı yemesini bile bilmezler hep akıllarında sıfır beden felsefesi vardır. Güzellik ve marka onlar için vaz geçilmez konular ve olgulardır. Kısaca tikky tayfası.( yada özetle üstüne durulmayacak sınıf )
2. Her kız ne kadar kültürlü olursa olsun, kendisini ne kadar çağdaş tanıtırsa tanıtsın her zaman gönlünde bir "ağır abi" sevgilisi taşır. Mahalle baskısı yüzünden bu içindeki aşkı dışa vuramaz, bunun yerine ne zaman bir ağır abi ile karşılaşsa, heyecandan ne dediğini bilemez sanki onu umursamıyormuş gibi davranmaya çalışır ancak çuvallar. Genelde bu tipler ağır abi olarak takılan delikanlıları kıro olarak nitelendirir. Ama aşık olmaktanda kendilerini alamazlar. ( biz bu tipleri, boşluk içinde olan kızlar sınıfına koyuyoruz. Çevresindeki hanım evlatlarından ve erkek bozmalarından yedikleri darbelerden dolayı kendilerini koruyacak ağır abilere karşı bir eğilime geçerler )
3. Her kız,paspal takılan erkeğe gönlünü rahatlıkla kaptırır. İçgüdüsel olarak bulundurdukları anaç duyguları ile yola çıkarak "ben bu çocuğu adam edeceğim" felsefesi ile gönlünü bu paspal takılan delikanlımıza akıtır. Paspal bizim ortamlarımızda, kimseyi iplemeyen, saçını taramayan aynı zamanda uzatan, herkeze sokacak bir lafı olan delikanlılarımızdır. Bu delikanlımızın durumu kısaca "taşları bitmiş okeye dönüyor" deyimi ile açıklamamız pek mümkündür. Kızımızın durumunu ise anneden aldığı duygusallık ile açıklaya biliriz.
4. Herkez partneri tarafından iltifat edilmesinden hoşlanır, ancak erkekler asla bu durumdan hoşlanmaz ( Ağır abi tayfası baz alınmıştır ) Eğer bir erkek kız arkadaşına "seni seviyorum" yada "senden hoşlanıyorum" gibi iltifatlarda bulunmuyorsa, ya kızı sevmiyordur yada ilişkinin laçkalaşmasını istemediği için kullanmıyordur. Ancak kızlar tarafından bu durum, "o beni seviyor ama hissettirmiyor" olarak algılanır. Ancak hiçte öyle değildir, erkek kısmı ya senden ayrılmak istiyordur yada diğer kız arkadaşını kıskandırmak için kızımızı bir araç olarak kullanıyordur ( Kızların daha çok baş vurduğu bir yöntem ) Ve her muhabbet ortamında kızımız, erkek arkadaşında bahs eder. ( biz bu durumdaki kızlara kendini beğenmiş ve sarışın olarak sınıflandırıyoruz )
5. Her zengin kız fakir erkek arkadaşını bir müddet sonra küçümser. Bu yıllardan beride türk filmlerine konu olmuş espiri ve dram ile harmanlanmış bir olgudur. Zengin kızımız çevresindeki hanım oğlanları ve daha ağızları süt kokan erkek stoklarını bitirdikden sonra kendisine yeni deneyim ve heyecan aramak için farklı arayışlara girer. Kurban delikanlımızı bulduktan sonra ilk başlarda düzeyli bir ilişki geçirirler ancak işler ciddiye binmeye başladığı vakit, zengin kızımız fakir gencimizi küçümsemeye başlar. Artık ondanda tadını almış ve yeni taze kan arayışlarına çok taaaaan başlamıştır bile ancak unuttuğu bir nokta vardır. Fakir delikanlımız mahalledeki abilerden aldığı taktik ve dinledeği tecrübeleri bir hayat felsefesi haline getirerek zengin kızımızı parmağında oynatmıştır, sömürmüştür ve her ortamda da havasını atmıştır. Bu delikanlımız için bir kayıp değil avantajdır. Kızımız şimdi düştüğü durumu düşünsün dursun.
( bu durumdaki kızlar ise, sosyete ve kokana karışımı parti kızları sınıfına sokmaktayız ve bunların sağlıklı bir yuvaya sahip olduklarını hiç bir tarih kitabı yazmamaktadır)
6. Her kız geveze erkeği sever, her geveze erkek farkında olmadan muhteşem epiriler yapar farkında olmadığı içinde karşı cins tarafından "cool" yani çok rahat ve espirili olarak adlandırılır. Kızlar bu erkeklerin sosyal ve kültürel konumlarına bakmadan aşık olmakta birlikte evliliğe kadar gitmektedirler.
( bu kız çeşidimizi biz kendi aramızda; "tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş" kategorisine ekliyoruz, çünkü kızda erkekde hayat doludur, bir birlerine çok yakışmaktadır)
7. Şimdi tanıtacağım deneyimizin kahramanı en tehlikeliler arasında birinci sıradadır.
PARANOYAKLAR ( ışıkları kapatın ve salonda bir ateş yakıp başına toplanın bu anlatacaklarım tamamiyle gerçek..... )
Bir çok deli ve psikopat filmlerinin ana karakteri olmuşlardır, tarih boyunca erkekler arasında "aman sakın bulaşma abi" dediklerimiz kategorisinde en başta yer almışlardır. En ağır delikanlılarımız bile bu cins ile başa çıkamamaktadır, çıktıklarını sanan has erkeklerimizi ise bir müddet sonra dayanamayarak pes etmişlerdir.
Şimdi sıralayacağım özellikler bu cinse hastırr her nekadara yukarıda açıkladığım cinsler ile benzerlik göstersede bu hepsinin birleşiminden oluşan bir voltran gibidir. ( Çok ama çok tehlikeli ) ( tüylerim şimdiden diken diken oldu uvvvvv)
1. Aramadığın zaman, neden aramıyorsun beni diye fırça kayar
2. Sık sık aradığın zaman, beni bir daha rahatsız etme diyecek kadar dengesizlerdir
3. Daha birlekteliğinizin ilk haftalarında, beni ailen ile tanıştırsana diye bilecek kadar cüretkar
4. Otobüsde, minübüste, toplum içinde hiç acımadan laf sokar, fırça kayar, tekmeyi basar af etmez.
5. Normal statüde bir kız arkadaşınız vardır, sizi birlikete görmüştür bir ay boyunca size tirip atar ve çok feci planlar ile sizden intikam almayı düşünecek kadar düşüncesiz.
6. Kendisine ait olan normal statüdeki erkek arkadaşları ile birlikte, her haltı yerler ama hep "benim arkadaşım canım onlar" diyecek kadar geniş.
7. Gece yarısı evin telefonunu arayarak saatlerce kuru geyik yapabilecek kadar düşüncesiz.
8. Eğer benden ayrılırsan seni rezil ederim diyebilecek kadar şantajcı.
10. Sevdiği erkeği kıskandırmak için aynı anda onlarca erkekle çıkabilecek kadar onursuz, gurursuz, kişilksiz ve aynı zamanda salaktırlar.
12. Kendilerini hep akıllı, başarılı, girişken bir iş kadını olarak tanıtırlar.
13. Kariyeri sizden önce gelir, sizi es geçelim kariyer için evden bile kaçarlar.
14. Çok kötü sesleri olmasına rağmen şarkı söylemeye çalışırlar
15. Onu kıracak bir şey yaptığınız zaman timsah göz yaşları döker, sizi arkadanızdan vurma planları kurmaya hemen oracıkda başlaya bilecek psikopatlıktadırlar.
16. Güzel yemek yaparlar, kültürlü, akıllı ve gerçekten başarılıdırlar. Ancak bunların hepsi içinlerinde barındırdıkları psikopat kişiliklerini maskelemek için iç güdüsel olarak sahip oldukları bir yetidir.
17. Nedense validelemerimiz hep bu cins kızlardan hoşlanır ve "seni benim oğlama alacağım" diye espirilere mağruz kalarak, İçlerinde biriktirdikleri kini bir anda size boşaltacak kadar gaddardırlar.
Aksini düşünen var mı ?
Karakutu -
sonuna kadasr katılıyorum kara kutu :)
sen mi yazdın bilmiyorum ama gerçekten olay budur hajım :)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------sonuna kadasr katılıyorum kara kutu :)
sen mi yazdın bilmiyorum ama gerçekten olay budur hajım :)
-----------------------------benim yazım :) hepside tecrübe :)
-
çok yerinde tespitler yapmıssın kutluyorum hocam...
-
evet tespitler güzel ama bütün kızları 7 başlık altında genellemek ne kadar doğru onu bilemeyiz tabi.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
evet tespitler güzel ama bütün kızları 7 başlık altında genellemek ne kadar doğru onu bilemeyiz tabi.
-----------------------------bütün kızlar olmasa bile en azından benim karşıma çıkanlar diye biliriz. Daha diğer cinsler ile karşılaşmak kısmet olmadı
-
tabiki hocam istisnalar atlanarak yapılmıs olan güzel tespitler....
-
yazdıkların dogru hocam :)
imzanda güzelmiş bu arada:)
eline saglık.Allah herkese sakin akıllı uslu bır kız versin.
-
mükemmel olmuş süper olmuş kusursuz olmuş alkışşş ıslııııkkk :)
-
ozaman bende topicini kullanarak bu topicte sevgilime teşekkür edebilirmiyim?
-
Sonuncusu varya... müthiş gerçek.
Toplam Hit: 1883 Toplam Mesaj: 14