Dehşet İtiraflar...
-
Stifler ben akpci değilim ki adamların yanlışlarını görmemezlikten geliyim..
Fakat bana böyle bişey saçma geldi..
Böyle itirafta bulunabilicek birini yaşatmazlar BENCE ve yine böyle bişey olsa ülke karışır BENCE
ki Soner Yalçınla böyle bi sitenin kıyası yanlış
akpnin aq :)
-
aqp den herşey beklenir. yazı belki abartılı olabişlir. ama emimin bi kısmında gerçeklik payı vardır. arkadasa katılıyorum akp nin aq :D
-
Bu yazıdakiler yeni bir şey değil. 5 yıldan beri bas bas bağıyor herkes. ben vatanımı seviyorum diyen hiçkimse akepeliyim diyemez. derse ya cahildir yada değildir!!! akepe bu ülkeyi borç batağına sürükledi, satılmadık toprak kalmadı, bölücülük arttı, yakında sınır değişikliği yapacaklar federatif yapı adı altında. bunlar bırak ülkeyi yönetmeyi köyde muhtarlık yapamayacak adamlar. ama halkım işte! ne desek..
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------dediğin motif konusu önceden acılmıstı ve yalan olduğu ortaya cıkmıstı bi kere o yıldızlar yahudiliği simgelemiyo. eski türklerinde yapıtlarında olan bi motif forumda ara oku ondan sonra yorum yap. iftira atma bilip bilmeden.
-----------------------------
bizzat gözlerimle gördüğüm motifleremi inanayım yoksa götü kocaman akp yönetiminin ibnelerinemi eski Türklerin yapıtlarında davut yıldızı kullandığını ilkkez duyuyorum o demiş olduğun motif davut yıldızı değilde başka bişey olmasın iyice araştır bakalım.yinede siz kendinizi avuta durun onlar vatanın herbir köşesini satadursunlar. ayrıca akp nin ta 7 ceddini sikeyim.@LostDream;
siteyle yazarları kaşrılaştırmaktaki amaç akp nin gercek yüzünü ortaya cıkaran yazarların hala hayatta olması. tabi yarını bilemeyiz. ergün poyraz'ın son durumunu bilmiyorum ama bi ara çete kurmaktan falan yargılanıyordu :)