Dehşet Verici Araba Kazaları
-
o değil de arabaların durumu böyleyse acaba içindeki insanların durumu nasıldır??
-
Normal bir araba kazasında bunların olması imkansız diyebiliriz. Bunlar yarış, kapışma vs durumlarda mümkün.
-
arabalar maket gibi parçalanmış gitmiş... :S
-
param olursa iyi bi şekilde araba kullanmayı öğrenecem özel hoca felan tutup şumayer felan olaiblir hoca:|
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
suKo bunu yazdı:
-----------------------------Çok hoşlar (:
-----------------------------Sanırım Gözüne Oyuncak gibi Görünmüş olacaklar, Allah iyiliğini versin. :)
Hocam baksana çok özeller kacımız bu hale getirebılırızki bu arabaları cok özgün yapıtlar :) -
suKo bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
suKo bunu yazdı:
-----------------------------Çok hoşlar (:
-----------------------------Sanırım Gözüne Oyuncak gibi Görünmüş olacaklar, Allah iyiliğini versin. :)
Hocam baksana çok özeller kacımız bu hale getirebılırızki bu arabaları cok özgün yapıtlar :)
-----------------------------farklı bir perspektif ne diyelim Allah şaşırtmasın :D
-
bunların hepsi çin malı araba herhal...
kaportalar kagıt sanki amk :D
-
BAAL bunu yazdı:
Arabayı,artizlik yapmayıp dogru kullanırsan hiçbir sey olmaz.Kurallar çignenmek içindir felsefesi ile yola cıkanların hepsini spatula ile asvalttan az kazımadılar.
-----------------------------hoca doğru diyonda sen ne kadar düzgün kullansanda kılın teki gelir hiç bi yanlışın olmadığı halde seni biçer geçer sorun sadece tekil şahıslarda deil yani :|
ben hızlı kullanıcam diye çıkarım yola yavaş kullanırım bi başka hızlı kullanıcam diye çıkann hızlı kullanır hakimiyetini kaybeder ne bilim kayar bi boklar olur illaki gelir bana toslar..
hayat bu ne zmn kime ne olucaa belli değil :s harbiden deil :| ):
-
trafik canavarları ile kayniyor dunya.
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
Arabayı,artizlik yapmayıp dogru kullanırsan hiçbir sey olmaz.Kurallar çignenmek içindir felsefesi ile yola cıkanların hepsini spatula ile asvalttan az kazımadılar.
-----------------------------hoca doğru diyonda sen ne kadar düzgün kullansanda kılın teki gelir hiç bi yanlışın olmadığı halde seni biçer geçer sorun sadece tekil şahıslarda deil yani :|
ben hızlı kullanıcam diye çıkarım yola yavaş kullanırım bi başka hızlı kullanıcam diye çıkann hızlı kullanır hakimiyetini kaybeder ne bilim kayar bi boklar olur illaki gelir bana toslar..
hayat bu ne zmn kime ne olucaa belli değil :s harbiden deil :| ):
-----------------------------aynen öle katılıyorum sana dostum