Dehşete Düşüren Zikir Görüntüleri
-
bu adamların dini farklı heralde:) ya sapıtan bişey sokuyor anlamadım ne iş :) kimi şiş sokar kimi başka şey :) içinde iblis girmiş birisi denkgelirse bana yollayın. ona bişe sokacam çıkacak içinden iblis :D:D
-
bunları sakın islamla bagdaştırmayın bu hataya düşmeyin
-
tahribatın üst kademesinden sızan istihbarata göre gelecek yılki CeBit'e böyle bir gösteri yapılması planlanıyormuş ve gönüllüler aranmaktaymış şahsım florasan,armut lamba,gaz ocağı ve piknik tüpünden oluşan aydınlatma kategorilerine başvuruda bulundum. umarım fevri davranılmaz ve adil bir şekilde ben kazanırım evde çok çalıştım çünkü diger kategorilere gelecek olursak yiyebilene döner ve kasapbıçağı,kama,hançer,şiş,cağ vs. diye gitmekte tabi yolu bilen başvuruda bulunabilir..
-
bana göre bu insancıklar grup sexin mucidi olup, artık fetsih ve bdsm olayını aşmış/yarmış kişiler. Hani sok sok bir yere kadar. "olan deliğe herkes sokar, önemli olan olmayan deliğe sokmak!" demiş herhalde şeyhleri.
-
böyle yapınca dindarmı oluyosunuz yani ?
-
Benim babam böyle şeylere pek sevmez ve inanmazmış halada sevmezde dedem vefat ettiğinde 29 yıl önce dedemin 52. gecesinde okuması için birilerini çağırmışlar onlarda okuduktan sonra böyle zikire falan girmişler sonra şiler çıkmış babam inanmıyorya kendi eliyle demiri kızdırmış ve adam o demiri yalamış ve adamda tık yok sonrada işte böyle dillerine bellerine falan şiş saplamışlar babam diyoki adamlarda tık yok yanaklarından falan şiş geçirdikten sonra başlarında şeyhleri bir şeymi sürüyormuş ne kan olmuyormuş yani tüm bunları gerçekten yapan var ve babam canlı şahit
-
Hoca zaten bu malların yaptıkları islamada ters.İslamda kendi vücuduna bilerek zarar vermek günah zaten.
-
dehşet mi ?
sen sanırım ayinlerimize gelmedin
renede itiraf etti geçen
ilk ayin holy nin reneyi şişlemesiyle başlıyor ardından 2'si id sırasına göre muridleri şişliyor :)
-
21. yüzyıl Türkiye'sinden lanet görüntüler..geyiğine vuruyoruz ama böyle insanları toplum eğitmemiz yardım etmemiz lazım..bi uyanış gerek..sapıklık delilik bu..kim bilir o cahil insanlara ne vaadlerde bulundular..bunlar gibi sözde şeyhlerin topunun topuğuna sıkmak lazım anasını satıym aslında da neyse..
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------bu adamlar artık aşmış adamlardır.. master yapıyorlar
hemde bu şiş sokma olaylarını izleyin. göreceksiniz o şeyhlerden bir damla dahi kan gelmez. işte aşmışlar adamlar. öyle bir meditasyon ve konsantre gücü varki kan gelmiyor. tamamen gerçektir doğuda bu tarz birkaç tarikat var.
tarikat dergahlarına gidin istediğiniz gibi yiyin, için.. istediğiniz kadar kalın hiçbir ücret ödemiyorsunuz. böyle yerlerde var
-----------------------------
evet hocam çok doğru diyorsun beyler size baştan bakınca canice gelebilir veya yalan sanabilirsiniz fakat bu adamların konsantrasyonları size bana bin basar ve ayrıca sizin yapamadığınız onlarca şeyi bunlar kolayca yapabilirler tabi kendilerine şiş sokmaktan başka şeyleri akıl edince :) Ateşte yürüyenleri düşünün bunlar onların kat kat üstünü yapıyorlar hiç yadırgamaya falanda gerek yok bu her kültürde olan bişey ama bunlar tabi biraz cozutmuş :D ve bunu yapan kişilerin kendine öyle bir iç güveni geliyorki arkadaşında dediği gibi kan falanda akmıyor hatta hemen iyileşiyor bir nevi düşünce gücünün en son aşaması...buna bakaraktan rekorlar kitabında bir sürü bunun gibi şey var. ama tabi bunlarınki birazdaha farklı gerçekten çok derin bir trans sözkonusu :|