folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dehşete Düşüren Zikir Görüntüleri

Dehşete Düşüren Zikir Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    bu adamların dini farklı heralde:) ya sapıtan bişey sokuyor anlamadım ne iş :) kimi şiş sokar kimi başka şey :) içinde iblis girmiş birisi denkgelirse bana yollayın. ona bişe sokacam çıkacak içinden iblis :D:D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    bunları sakın islamla bagdaştırmayın bu hataya düşmeyin

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

tahribatın üst kademesinden sızan istihbarata göre gelecek yılki CeBit'e böyle bir gösteri yapılması planlanıyormuş ve gönüllüler aranmaktaymış şahsım florasan,armut lamba,gaz ocağı ve piknik tüpünden oluşan aydınlatma kategorilerine başvuruda bulundum. umarım fevri davranılmaz ve adil bir şekilde ben kazanırım evde çok çalıştım çünkü diger kategorilere gelecek olursak yiyebilene döner ve kasapbıçağı,kama,hançer,şiş,cağ vs. diye gitmekte tabi yolu bilen başvuruda bulunabilir..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    bana göre bu insancıklar grup sexin mucidi olup, artık fetsih ve bdsm olayını aşmış/yarmış kişiler. Hani sok sok bir yere kadar. "olan deliğe herkes sokar, önemli olan olmayan deliğe sokmak!" demiş herhalde şeyhleri.

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    böyle yapınca dindarmı oluyosunuz yani ?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Benim babam böyle şeylere pek sevmez ve inanmazmış halada sevmezde dedem vefat ettiğinde 29 yıl önce dedemin 52. gecesinde okuması için birilerini çağırmışlar onlarda okuduktan sonra böyle zikire falan girmişler sonra şiler çıkmış babam inanmıyorya kendi eliyle demiri kızdırmış ve adam o demiri yalamış ve adamda tık yok sonrada işte böyle dillerine bellerine falan şiş saplamışlar babam diyoki adamlarda tık yok yanaklarından falan şiş geçirdikten sonra başlarında şeyhleri bir şeymi sürüyormuş ne kan olmuyormuş yani tüm bunları gerçekten yapan var ve babam canlı şahit

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoxiouS
    NoxiouS's avatar
    Erkek
    Hoca zaten bu malların yaptıkları islamada ters.İslamda kendi vücuduna bilerek zarar vermek günah zaten.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dehşet mi ?

sen sanırım ayinlerimize gelmedin

renede itiraf etti geçen 

ilk ayin holy nin reneyi şişlemesiyle başlıyor ardından 2'si id sırasına göre muridleri şişliyor :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    21. yüzyıl Türkiye'sinden lanet görüntüler..geyiğine vuruyoruz ama böyle insanları toplum eğitmemiz yardım etmemiz lazım..bi uyanış gerek..sapıklık delilik bu..kim bilir o cahil insanlara ne vaadlerde bulundular..bunlar gibi sözde şeyhlerin topunun topuğuna sıkmak lazım anasını satıym aslında da neyse..

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı:
    -----------------------------

bu adamlar artık aşmış adamlardır.. master yapıyorlar

hemde bu şiş sokma olaylarını izleyin. göreceksiniz o şeyhlerden bir damla dahi kan gelmez. işte aşmışlar adamlar. öyle bir meditasyon ve konsantre gücü varki kan gelmiyor. tamamen gerçektir doğuda bu tarz birkaç tarikat var.

tarikat dergahlarına gidin istediğiniz gibi yiyin, için.. istediğiniz kadar kalın hiçbir ücret ödemiyorsunuz. böyle yerlerde var

-----------------------------
    evet hocam çok doğru diyorsun beyler size baştan bakınca canice gelebilir veya yalan sanabilirsiniz fakat bu adamların konsantrasyonları size bana bin basar ve ayrıca sizin yapamadığınız onlarca şeyi bunlar kolayca yapabilirler tabi kendilerine şiş sokmaktan başka şeyleri akıl edince :)  Ateşte yürüyenleri düşünün bunlar onların kat kat üstünü yapıyorlar hiç yadırgamaya falanda gerek yok bu her kültürde olan bişey ama bunlar tabi biraz cozutmuş :D ve bunu yapan kişilerin kendine öyle bir iç güveni geliyorki arkadaşında dediği gibi kan falanda akmıyor hatta hemen iyileşiyor bir nevi düşünce gücünün en son aşaması...

buna bakaraktan rekorlar kitabında bir sürü bunun gibi şey var. ama tabi bunlarınki birazdaha farklı gerçekten çok derin bir trans sözkonusu :|

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 10552 Toplam Mesaj: 55