Deitel And Deitel C Ve C++
-
Elinde bu kitap olan var mı? İnternette tüm sitelerde tükenmiş.
Satan yada Ankara da nerede satıldığını bilen varsa yazarsa sevinirim.
-
hocam 2 ay öncesine kadar olgunlar da satıldığını gördüm. piyasada artık orjinalleri yok (türkçe için diyorum) korsan basım ile satılıyor.
-
up olsun
-
ingilizce ve turkce pdf i var nette. pdf te olur diyip nette bulamazsan mesaj at bana yolliyayim.
-
sanırm türkçesini arıyorsun kitabın. sistem yayıncılık çıkarmıştı bunun türkçesini, arkadaşda vardı incelemiştim ama hoşuma gitmemişti benim.. dediğim yayınevinin sitesine bak, olmadı onlarla iletişime geçip sorman gerek
-
niRvana_GG bunu yazdı
ingilizce ve turkce pdf i var nette. pdf te olur diyip nette bulamazsan mesaj at bana yolliyayim.
hocam hem ingilizce hemde türkçe pdf i var mı sende? Varsa atar mısın? Biri varsa da onu atar mısın?
-
ikiside var ama turkce 550 sayfaya kadar su an telden giriyom yarin atayim
-
c iyi de c++ ı biraz cacık. istanbulda arkadaşın varsa haydarpaşanın yakınlarında büyük bi kitapçı vardı. orda ucuza buldurabilirsin. o kitabın orda tükenme ihtimali yok :)
-
Yıllar önce Cağaloğlu'ndan (İnkilâp kitap evi) kendime almıştım. O zaman sağlam para vermiştim. 2-3 sene kadar önce bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşıma verdim al işine yarar gibisinden. Bakarım orada varsa sana söylerim.
zgmanco tarafından 03/Mar/14 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
zgmanco bunu yazdı
Yıllar önce Cağaloğlu'ndan (İnkilâp kitap evi) kendime almıştım. O zaman sağlam para vermiştim. 2-3 sene kadar önce bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşıma verdim al işine yarar gibisinden. Bakarım orada varsa sana söylerim.
eyw hocam.
-
Geçen gün kitapyurdunda stoktaydı diye hatırlıyorum :/