Deitel And Deitel C Ve C++

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Elinde bu kitap olan var mı? İnternette tüm sitelerde tükenmiş. 

Satan yada Ankara da nerede satıldığını bilen varsa yazarsa sevinirim.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragoonx
    dragoonx's avatar
    Erkek

hocam 2 ay öncesine kadar olgunlar da satıldığını gördüm. piyasada artık orjinalleri yok (türkçe için diyorum) korsan basım ile satılıyor.

"Ölüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül. Her şeyden önce de Türkiye'de yaşayanlar için..." -Albus Dumbledore
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

up olsun

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

ingilizce ve turkce pdf i var nette. pdf te olur diyip nette bulamazsan mesaj at bana yolliyayim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sanırm türkçesini arıyorsun kitabın. sistem yayıncılık çıkarmıştı bunun türkçesini, arkadaşda vardı incelemiştim ama hoşuma gitmemişti benim.. dediğim yayınevinin sitesine bak, olmadı onlarla iletişime geçip sorman gerek

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı

ingilizce ve turkce pdf i var nette. pdf te olur diyip nette bulamazsan mesaj at bana yolliyayim.

hocam hem ingilizce hemde türkçe pdf i var mı sende? Varsa atar mısın? Biri varsa da onu atar mısın?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

ikiside var ama turkce 550 sayfaya kadar su an telden giriyom yarin atayim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

c iyi de c++ ı biraz cacık. istanbulda arkadaşın varsa haydarpaşanın yakınlarında büyük bi kitapçı vardı. orda ucuza buldurabilirsin. o kitabın orda tükenme ihtimali yok :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Yıllar önce Cağaloğlu'ndan (İnkilâp kitap evi) kendime almıştım. O zaman sağlam para vermiştim. 2-3 sene kadar önce bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşıma verdim al işine yarar gibisinden. Bakarım orada varsa sana söylerim.

zgmanco tarafından 03/Mar/14 10:17 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    zgmanco bunu yazdı

Yıllar önce Cağaloğlu'ndan (İnkilâp kitap evi) kendime almıştım. O zaman sağlam para vermiştim. 2-3 sene kadar önce bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşıma verdim al işine yarar gibisinden. Bakarım orada varsa sana söylerim.

eyw hocam.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Geçen gün kitapyurdunda stoktaydı diye hatırlıyorum :/

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 4327 Toplam Mesaj: 22