Dejavudan Sonra Bilinçsiz Oluyorum
-
Arkadaşlar hepiniz bilirsiniz yani çoğukez dejavuya uğramışsınızdır.. aslında belki o kadar kötü birşey değil ama ben dejavuya uğradığım zaman böyle sap gibi oturuyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum derste olursam dersten zaten hiçbirşey anlamıyorum.. hiçbirşey düşünmek istemiyorum.. acaba bunun nedeni nedir beni aydınlatacak biri var mı :)
-
derste uyuma
-
0.facebokunu çıkarma :W
-
Yav şaşkınım!
Yeni çağın sorunlarıda bir başka oluyor cidden..Asıl bu tip büyük?? sorunların analizleri dehşete düşürür herhalde??
La havle!!
-
Beyninin dejavu sonrası "-ne oluyor lan?" sendromunu yaşamasından kaynaklı. Yani cpu'nun o an fazla ısınması ve yorgunluk sonucuna bağlı.. Geçici bir durum.
-
Bende de var dejavu bir türlü geçmiyor bende kendi halile bıraktım
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Beyninin dejavu sonrası "-ne oluyor lan?" sendromunu yaşamasından kaynaklı. Yani cpu'nun o an fazla ısınması ve yorgunluk sonucuna bağlı.. Geçici bir durum.
-----------------------------beyin asla yorulmaz aklında olsun ;)
-
bunları yazarken bilinçlisin yani?
-
ne lan bu dejavu gerek yok bu tarz şeylere hacı
-
Elini Yüzünü Yıka Abdest Al Kuran Oku İçinde Hissedeceksin...
-
mRBerkay bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar hepiniz bilirsiniz yani çoğukez dejavuya uğramışsınızdır.. aslında belki o kadar kötü birşey değil ama ben dejavuya uğradığım zaman böyle sap gibi oturuyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum derste olursam dersten zaten hiçbirşey anlamıyorum.. hiçbirşey düşünmek istemiyorum.. acaba bunun nedeni nedir beni aydınlatacak biri var mı :)
-----------------------------SENIN ANLATIMINLA dejavunun orgazm gıbı bısy oldugu kanaatıne vardım!