Dekorasyon Ve Mobilya Mamülü Satan Müridler (Yurt İçi Dışı)
-
Arkadaşlar yurt dışındaki, Türkiyede satabileceğim dekorasyon ve bilimum mobilya mamülleri (kapı, parke v.s v.s) ile ilgileniyorum bu hususlarda bilgisi tanıdığı önerisi olan varmıdır?
-
ben turkiye den ithal etmeye calisiyorum sense buradan almaya...
ne istedigini soylersen bir arkadasim var kendisi insaat malzemeleri (kapi, pencere, garaj kapisi, doseme...vs) satiyor. onunla konusabilirim. Veya adresini vereyim kendin konus.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
ben turkiye den ithal etmeye calisiyorum sense buradan almaya...
ne istedigini soylersen bir arkadasim var kendisi insaat malzemeleri (kapi, pencere, garaj kapisi, doseme...vs) satiyor. onunla konusabilirim. Veya adresini vereyim kendin konus.
-----------------------------neler satıyor hocam
-
yapı mamulleri, mobilya ve aksesuarları hepsini temin edebilirim ama ne kadar mal çekiceksin ve para ödemesini nasıl düşünüyorsun
-
hocam nakit olur genelde ödemelerim
Fiyata göre değişir hoscam nekadar alacağım insanlar malın muhteviyatından önce fiyatını soruyorlar artık o yüzden nekadar ucuz odakar iyi olur müteahhitlerle iş yapıyoruz 5 10 kapıyı kendimiz hallediyoruz zaten. Ayriyetten aksesuarlarada çok ihtiyacımız oluyor neyse ayrıntıları konuşuruz (pm attım habitrail arkadaşım sanada)
-
http://www.gungormetal.com/katalog/2010.pdf buradan kataloglarına bakabilirsin.
fabrika manisa osb de. müşterim olur kendileri. her türlü madeni ev ve bağçe mobilya imalatı yapıyorlar. yurt içi ve dışı çalışırlar.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.gungormetal.com/katalog/2010.pdf buradan kataloglarına bakabilirsin.
fabrika manisa osb de. müşterim olur kendileri. her türlü madeni ev ve bağçe mobilya imalatı yapıyorlar. yurt içi ve dışı çalışırlar.
-----------------------------tam olarak aradığım bir şey değil ama dursun kenarda görüşürüz lazım olunca inşallah
-
hocam sana bir web sitesi şart. msn adresi pm ile gönder konuşalım ayarlıyalım bişeyler.
-
banamı web sitesi ayarlıcan hocam :D
-
webmaster mısın hocam?
-
ucundan az sayılır