Deletehosting.Com Uzak Durun
-
Deletehosting nasıl bilirsiniz?
Deletehosting.com nasıl bilirsiniz?
Deletehosting şikayet
Deletehosting.com şikayet
Kamil DÖNMEZ güvenilir mi?
Kamil DÖNMEZ dolandırıcı mı?
Merhaba, bu konuyu özellikle google'da çıkması için ve daha fazla insanın mağdur olmaması için açıyorum. Kardeşim knight online sunucusu açmak istedi, 24.12.2012 tarihinde ilgili firmaya ödemeyi geçtik.
Son derece amatör bir çalışma prensipleri var, telefonda ticketta ve mailde söyledikleri kesinlikle birbirini tutmuyor. 3 gün içerisinde 9 kere telefonlar aradım 10-12 kere ödeme bildirimi yaptım ve yaklaşık 55 saattir bekliyorum. Halen sunucu açılmadı.
En son telefon görüşmem esnasında ödeme bildirimi yaptım ticket açtım fatura oluşturdum ve bildirim numaralarını kamil dönmez in yanında çalışan soyadını bilmediğim kendini ali diye tanıtan kişiye belirttim, faturamı onayladı.
Bu günü de geçirir, saat 12ye kadar teslimatı yapmazsalar iade talep edeceğimi belirttim, iade yapmıyoruz dedi. Tüketiciyi koruma kanununa göre kullanmadığım hizmet ne olursa olsun iade hakkım olduğunu belirttim. Tekrar bu gece saat 12ye kadar teslim edilmezse iade edeceğim dedim.
Son derece laubali bir karşılık verilerek, ben de size inadımdan sunucuyu gece 1de teslim edeceğim, bakalım el mi yaman bey mi yaman dedi kendisi.
Buyursunlar, Kamil DÖNMEZ ve DeleteHosting.Com aramalarında bu yazıyı paylaştığım bir kaç yazıyı görsünler. Böylece kendilerini araştıran, hizmet almayı düşünen kullanıcılar dokuz yutkunur bir tükürür.
-
isminde hayır yok ki zaten deletehostig neymiş :D
-
adında hayır yok hocam nerden buldun bunları
-
ben bunlara küfürlü ticket atsam başıma sorun açılırmı?
-
ArduouS bunu yazdı
ben bunlara küfürlü ticket atsam başıma sorun açılırmı?
atma hocam, seviyelerine inmeye gerek yok.
noname tarafından 26/Ara/12 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Burdan tüm kodlama ekibimize alkışlarımı sunuyorum, tahribat gerçekten aşmış arkadaş.
Konuyu r10 ve fuuba aynı anda açtım, 15-20 dakika kadar oldu ve tbt / r10 / fuub girişi hiç yapmadığım izmir lokasyonlu vps üzerinden takip ediyorum, tahribat şuan "deletehosting" aramalarında ikinci sayfada, "deletehosting nasıl" da 3. ya da 4. sırada, hızla yükseliyor.
Rene, Holü, ve varsa bilmediğim başka coder, ellerinize gani gani sağlık.
-
ekşide yazıcaktım da. sonra uğraş dur. ayrıca altf4hosting bile daha yaratıcı. ^^
-
exception bunu yazdı
ekşide yazıcaktım da. sonra uğraş dur. ayrıca altf4hosting bile daha yaratıcı. ^^
yazma hocam, boşver..
noname tarafından 27/Ara/12 00:19 tarihinde düzenlenmiştir -
r10 da açtın mı konuyu üyelik yoksa açiyim, açtıysan link at destekliyim
-
Sharp bunu yazdı
r10 da açtın mı konuyu üyelik yoksa açiyim, açtıysan link at destekliyim
eyvallah usta, açtım ama malesef r10 hesabı yok firmanın
http://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/950506-deletehosting-com-uzak-durun.html
edit : bu da fuub
http://www.fuub.net/firma-sikayetleri-141/deletehosting-com-uzak-durun-40024/
noname tarafından 26/Ara/12 22:55 tarihinde düzenlenmiştir -