Deli Olmamak Elde Degil
-
Yawhu arkadaş bi site war içinde bölümler war geçmeye çalışıyosun 1 bölümü geçiyorum frontpage açıgı war ama digerlerini geçemiyorum yokmu bu sitenin bölümlerindeki açıkları we nasıl geçilcegini anlatacak bir baba yigit aq kafayı yedim artık yaaa
işte site bu:
http://www.try2hack.nl/levels/
Yardım edenin elini öpücem şerefsizim.....
Yada biri hacklesin siteyide kurtulayım :)
-
Removed...
-
WErdigin linkin türkcesi şu arkadaş :
inanç
MediaMonks etkileşim sanat B.V. kefil belgili tanımlık -e hizmet etmek yer ve bandwidth. belgili tanımlık özgür tasarı üretmek ve paraca desteklemek a tekmelemek- eşek iş sistem. belgili tanımlık Apache bilgisayar yazılımı kuruluş üretmek ve paraca desteklemek belgili tanımlık webserver adl. şu -e hizmet etmek yukarıya bu yer. raphidae mahluk ve paraca desteklemek belgili tanımlık yer hem hem belgili tanımlık IRC kanal. lamba, dokuz, GlowMouse, Rukh, emo`gerg, Elly ve Kaoru almak düzen içinde belgili tanımlık IRC kanal ve sağlamak genel yardım etmek orada. #try2hack toplantı salonu -in ün: BuiZe, kolay kırılır, TheLord ( dergi), Lawnmower- adam, öfke nöbeti, mookie. Bu bölümleri nasıl geçicez aq 50 kişi bakmış bi kişii yardım etmemiş kız msn si yada kolay hack desek form dolup taşardı ulan kimseye yardım etmiceksin insanlık ölmüş beeeee
-
Tama yardım etmeyin bundansonra bende yardım istemem aq
-
seviye 2 de sağ mouse tuşunu kullanamıyorum nasıl bir yontemle buldun hocam açıklayabilirsen sevinirim??
-
ok tamam bunun yöntemini buldum da 3. seviyeye passwordu yazdığımız halde geçmiyor??
-
Ustadım allah aşkına biri açıklasın yaaa nasıl geçtin ikinci bölümü biri detaylı anlatsın lütfen yaaaaaa
-
1: pass: h4x0r
2: user: try2hack pass:irtehh4xor
3: pass:try2hackrawks
4 bölüm sizden hadi
-
arahman bunu yazdı:
1: pass: h4x0r
4 bölüm sizden hadi
Abicim tamam işi biliyosunuz zaten bunun için yardım istedik tahribat yardım eder dedik anladık 4 e kadar geldinde zahmet olmaz eline yapışmazsa bi anlat yahu sabahtan beri dilimde tüy bitti bi anlat nasıl yaptıgınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.....................
-
Saldirgan bunu yazdı:
arahman bunu yazdı:1: pass: h4x0r
4 bölüm sizden hadi
Abicim tamam işi biliyosunuz zaten bunun için yardım istedik tahribat yardım eder dedik anladık 4 e kadar geldinde zahmet olmaz eline yapışmazsa bi anlat yahu sabahtan beri dilimde tüy bitti bi anlat nasıl yaptıgınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.....................
1-Görünüm kaynak kodlara bak2-swf o webwiz yada flash animasyon indirme prgramları herhangi biri indir onu swf decompiler kullan scripte bak
3-teleportu kullan linki indir(nasıl denir a.q herneyse).javascript diye dsoyada incek onun içinde
anlatmam kötüdür onu söyleyim angelhunter222@hotmail.com ekle msn anlatırım öyle daha ii olur
-
yaw 2. bölümde username ile psswrd yazip alttali mavi boş kutuya tıklıyorum bölüm felan atlamıyo???
hakkatten de deli eder bu adamı ...