Deli Proje | Ortakkullan
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
hayatımda gördüğüm en saçma proje ;)
-----------------------------ortakaraba.com çıkıp bunu yazsalardı bunada saçma derdin ama tuttu gidiyo :D
-
Makinayı senle ben aldık diyelim
kırılırsa nolcak ?
çalınırsa nolcak ?
onu geç nasıl anlaşıcaklar
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------son olsun hocam bu proje fikrin
hahahaha koptum ya :d -
tolgasen bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
hayatımda gördüğüm en saçma proje ;)
-----------------------------ortakaraba.com çıkıp bunu yazsalardı bunada saçma derdin ama tuttu gidiyo :D
olayını pek bilmiyorum ama sonuçta orda bi otostop olayı var yada ortak araba kiralama yani devamlı bişi yok.
düşün ortak kamera aldığımızı 1 hafta sen 1 hafta ben kullancaz saçma sapan bişi olur -
bunu sadece beraber yaşayan (beraber takılan yani :D) insanlar yapar heralde misal öğrenci evinde polar alıncak 2 çocuk parayı birleştirir alır veya başka birşey ama onlarda siteden alıcağına gider mağazadan alır yani :)
-
Hocam Zaten Onu Belirtmek İstedim, Yani Taa İstanbuldaki Herif Gidipte Almayacak Onu. Şehir İçinde Hem Sosyal Bağ, Hemde Alışveriş Bakımından Bir Düşünce İşte. Saçma veya Değil Düşünce Buda.
Recep İvedik: Demoğratik Layığ Bir Hukuğ Devletinde Yaşıyoruz.
-
ihs bunu yazdı:
Hocam Zaten Onu Belirtmek İstedim, Yani Taa İstanbuldaki Herif Gidipte Almayacak Onu. Şehir İçinde Hem Sosyal Bağ, Hemde Alışveriş Bakımından Bir Düşünce İşte. Saçma veya Değil Düşünce Buda.
-----------------------------haklısın kardeşim :D :D: D:D
-
Girişimci kişiliğini takdir ediyorum..
Asla vazgecme..
Ama uzun zamandır bu kadar sacma bir sey duymadıgımıda söylemeden gecemicem..
-
peki malda bi sorun cıktı adam sana gelirse nolcak
-
ihs bunu yazdı:
----------------------------
öyle bi devirde yaşıyoz ki insan yanında ki tanıdığı adama güvenemiyo hele ki tut aynnı şehirde olsan bile tanımadığın birine nasıl güvenebilicen? anca kuralları işte 1 hafta onda bi hafta ötekinde diye notere falan tastik olayı yapılabilir ama :D