Delinin Sorusu
-
http://www.zaman.com.tr/?bl=arkadasim&alt=eglenelim20040819&hn=82593
ne kasıyorsunuz a.k kendinizi google sagolsun alın okuyun :D cmpunun dediği doğru. -
iyide ben bu sorunun mantığını
"iyide kzıldenizin ortası yani en dibi ışığın gidemeyeceği kadar derin değilki okyanuslar kadar, yani kızıldenizin dibine su varkende ışık gidiyodur, çünkü çok derin değil "
bu cvpla yıktığımı zannediyodum, benmi yanılıyorum? -
Athzai_Khaine
Kesinlikle Doğrusun Abi; Hem ben onun belgeselini izledim kızl deni zyarıldığın havada güneş yoktu be abi(gece de değildi ama oratada direk güneş aşığını almak olayı yoktu ).Şimşek ve gök gürültüsü hatırladığım gibi ayrıca Athzai_Khaine"nin dediğide var yani sorunun cevabının oratya atılan cevab olmadığını kavradığım gibi bence
Soruyu kendim irdeliyorum:
""Dünya kuruldu kurulalı bikere güneş görmüş ve birdaha güneş görmemiş yer neresidir?""
Burda mecaz la yaklaşıyorum bence deli mecaza dikkat etmiş milleti ne yabsınki hiç bişi düşünemeyceğeni var sayarsak eğer bişeyi düşünecek olsada kendini düşünmüş olabileceğinden
Dünya kuruldu kurulalı <---- Kendisinin doğuşu
Bi kere güneş görmüş<------ Dünyada yaşamanın ne büyük bi cesaret olduğunu anlaması güneş gibi doğmuş aşırı bi etki yapmıştır.
bununla birlikte (tamamen kendini düşünerek sormuş soruyu işte)delirmiş birdaha yaşamın içine atılamaycağı için güneşi bir daha doğmamış olacaktır bu kadar basit.
Tmamen mecaz be abi... -
Yanlışmıyım beyler :))
//edit
ya 40 profeser falan işin psikolojik şartlanma şeysi
kaç kişi yapamamış bunu ?
-40
-kim bunlar?
-prof
- e yuh prof yamadıysa ben ne abiim be abi ( gibi....)
Yada plesebo haplarını duymuşsunuzdur.yada çalışmayay buzlukda ölen adamlar. :)) -
konu cıksın die... -
cıvıkını cıkardımda şimdi cıkacam aklımda kalmasın diye
-
Bilen yok mu bu sorunun cevabını a.q. sinirleniyorum ama
-
harbiden ne yaaaaa
-
göt deliği olmasın bir tek doğduğunda güneş görüyor, hemde ibret verici, götünü güneşe dönen biri olduğunu sanmıyorum
-
Jezreel hoca sen nerde dogdun ? ben hastanede dogdum sahsen, yani got deligimin gunesle hic bi alakasi olmadi :D
Toplam Hit: 5685 Toplam Mesaj: 33