Deliricem Arkadaş Noluyor
-
SeRDaR bunu yazdı
kod gelmiyorsa aramasının isteyin anında arıyor direk söylüyor kodu
onu nasıl yapıcaz :D kod gelmiyor hacu abi hiç aramaz
-
keylogger yeyip yemedigimizi nasil anlariz genclik. var mi saglam bir program onerisi olan? ben de supheleniyorum.
-
Siz işsizmisiniz yav :D Şüphelenir şüphelenmez format atsaniza.Formattan sonra yükleyin güvendiğiniz programlari çakin deep freezeyi
olsun bitsin.Kurun deep frezeeyi rahadiniza bakin :D
-
MADTAMER bunu yazdı
e tabi adam bilmiyor deep freeze 'in hdd yi nasıl yorduğunu, ömrünü kısalttığını ya bu adamlarda ssd varsa ? pahalı birşeye nasıl böyle kıyar insan :)
------------------------------------------
hocam problem keylogger felan olsaydı çoktan tüm şifrelerin gitmişti.. bence bu ihtimal üzerinde pek durma..
çerezler desek.. oda etkileyemez bunu ..
sen en iyisi temiz bi format at.. 1 hafta dene aynı problem olursa bu durumda kendinden şüphelen :)
baska çözüm yolu gözükmüyor.. unutuyor olabilirsin sık değiştirdiğin için
WebJas tarafından 17/Ara/12 06:11 tarihinde düzenlenmiştir -
-
:) geçmiş olsun. Keylog
-
WebJas e benim masaüstü bilgisayarin nerden baksan 7 yada 8 senelik makina deep freeze kurulu daha hiç hard disk değiştirmedim
senin gibi önüme gelen agenti yüklemiyorum ki her dakka hd değişiym ayrica hd çokta sağlam hiçte yipranmiş değil o.O e pahali mahali kiyacak
verilerinin çalinmasini istemiyorsa kiyacak
MADTAMER tarafından 17/Ara/12 10:14 tarihinde düzenlenmiştir -
virus, trojen, fake hesap vs hicbirini yemedigine bu kadar eminsen
sifreni degistirirken yazdigin sifre ile bir gun sonra denedigin sifre farklidir.
orn: ali yazmissindir sifreye, ama bir gun sonra veli yazip girmeye calisiyorsundur veya
ali yi sistem kabul etmedigi icin alli yazmissindir ama ali yazarak girmeye calisiyorsundur.
yoksa birisi sifreyi ele gecirdikten sonra hicbirseye dokunmuyorsa sebebi sen yanlis sifre hatirliyorsundur.
-
http://www.youtube.com/watch?v=WLNkIM7pcYE
-
torjan,keylogger yemediysen stealer'da olabilir. virüs kesinlikle yok diyorsan olay sniffer mevzusuda olabilir :)
ev arkadaşın vs varsa,yada bi cafe'nin wireless'ten kendi bilgisayarından giriyorsan ağdan şifreleri sniff etmiş olabilirler.