folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dell 5010 Kapanma Sorunu

Dell 5010 Kapanma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Mihrali bunu yazdı

Hocam aynı model bende de var baya sağlam makinedir muhtemelen aynı sıkıntıdır virüs bulaşmıştır.işlemci ısınıp cihaz kapanıyor fanın çalışmasını engelliyor namussuz ..Kış günüydü pencereden dışarı çıkardım ısınmaması için :)) formatladım düzeldi şuan kullanıyorum ekran kırıldı ama iş görüyor yine de ^^ Sağlıcakla kalın

Yaratıcı bir fikirmiş, ya da altına içinde buz olan bir kap koy öyle çalıştır.. Formatlamadan sonra sanırım bir şeyciği kalmaz..

altına buz koyarsan soğuk buharı komple kasanın içine çekersin pek tavsiye etmem.

Plastik Kapalı kapta sıkıntı olmazdı.. Ama soğuk havayı bu mevsimde nerede bulacak mürit..?

Aklıma yeni bir yöntem geldi, sağlam bir poşetin içine parçaladığın buzu koy, ve torbayı işlemcinin üzerine koyarak çalıştır, ya da işlemcinin olduğu üniteyi torbanın üzerine koyarak çalıştır, virüsü silebilecek kadar zaman verirse tamamdır.. Gerisi buz olmadan da tamamlanabilir.

ShockMan tarafından 04/Eyl/18 14:39 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
    saku bunu yazdı

Bilgisayar komple kapanıyor mu yoksa sadece ekran mı gidiyor?

Bendeki bir lenovo( v110) 'da da ekran gidiyor, komple kapatıp açınca geliyor bir süre sonra yeniden gidiyor. Bir süreden kastım 2-3 gün içinde tekrar yapıyor bunu. Bazen günde 2-3 kez yaptığı da oluyor. Olay günlüğünde "kernel power 41" hatası gözüküyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Kendi imkanlarinla yapamazsin o arizayi. 5010 laron kronik sikintisi bu. Zamaninda telekomun internet kampanyasiyla kitlediler millete bu bilgisayarlari.

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Kendi imkanlarinla yapamazsin o arizayi. 5010 laron kronik sikintisi bu. Zamaninda telekomun internet kampanyasiyla kitlediler millete bu bilgisayarlari.

Baskan acaba sorun ekran cipindemi 200 tlye degisimini yapip ati yerine nvdia takiyorlar acaba olur mu ? Yada o cipi yerinden cikarsak onbord kartla devam edermi ? Ati ekran cipini soksek on board ciple devam edermi kart ? 

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 2931 Toplam Mesaj: 15
pc donanim dell kapanma isinma