folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder DELL GAMING 7559 - Fiyat/Performans ?

DELL GAMING 7559 - Fiyat/Performans ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    oksijen bunu yazdı

abra a7 kullanıyorum bundan öncede dell kullandım dell den sorun çıkmadı monsterda öyle hd ekranlı bir laptop alıcaksan bence 17.3 inc olmasını tercih etmek daha mantıklı oluyor. 

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5.html#.WANrROiLSUk

bütçeni çok aşmazsa bene dahamantıklı

neden daha iyi hocam biraz daha açar mısın? Birde dell in hangi modelini kullanıyordun. Performans modeli miydi?

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    SpyBreaK bunu yazdı

hocam ben olsam dell olanı alırdım, herşeyden öte servisi harika. monster eurocom dan alıyor marka yapıştırıyor satıyor. evet kalitesi de yüksek ama bence dell al. 

monsterın kalitesi yüksek mi ben biraz daha orta seviyeli malzemeler kullandığını sanıyordum. sonuçta bayağı ucuz :) dell kalitesi nasıl olur bilgin var mı?

hocam fiyatına göre kalitesi yüksek anlamında demiştim :) o paraya o donanım artı magnezyum alaşım kasa bilgisayarı vermezler :D dell kalitesi de yılların tecrübesi ile efsane olur diyorum. dell bilgisayarların en sevdiğim yanı fanları çok dayanıklı ısınma kesinlikle yapmıyor. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı
    SpyBreaK bunu yazdı

hocam ben olsam dell olanı alırdım, herşeyden öte servisi harika. monster eurocom dan alıyor marka yapıştırıyor satıyor. evet kalitesi de yüksek ama bence dell al. 

monsterın kalitesi yüksek mi ben biraz daha orta seviyeli malzemeler kullandığını sanıyordum. sonuçta bayağı ucuz :) dell kalitesi nasıl olur bilgin var mı?

hocam fiyatına göre kalitesi yüksek anlamında demiştim :) o paraya o donanım artı magnezyum alaşım kasa bilgisayarı vermezler :D dell kalitesi de yılların tecrübesi ile efsane olur diyorum. dell bilgisayarların en sevdiğim yanı fanları çok dayanıklı ısınma kesinlikle yapmıyor. 

hocam galiba ışık sızması yapıyormuş bilgin var mı?

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    oksijen bunu yazdı

abra a7 kullanıyorum bundan öncede dell kullandım dell den sorun çıkmadı monsterda öyle hd ekranlı bir laptop alıcaksan bence 17.3 inc olmasını tercih etmek daha mantıklı oluyor. 

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5.html#.WANrROiLSUk

bütçeni çok aşmazsa bene dahamantıklı

neden daha iyi hocam biraz daha açar mısın? Birde dell in hangi modelini kullanıyordun. Performans modeli miydi?

abra a7 kullanıyorum bende 860 var içinde hangi nesil hatırlamıyorum :D. genel olarak memnunun bu ürünü tavsiye etmemin sebebi ekran kartı ve ekranın 17" olması. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

dell candır adamların servisi yeter 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

MSI Yada DELL abicim başka markaya bakma, eskiden asus da vardı ama türkiyedeki servis hizmetini bitirdiler, o yüzden 5 kuruş etmez artık asus

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

MSI Yada DELL abicim başka markaya bakma, eskiden asus da vardı ama türkiyedeki servis hizmetini bitirdiler, o yüzden 5 kuruş etmez artık asus

dell türkiyeden çekilmiş hacılar

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

yaln çıktı. 

hacular bana verilen bir öneriyle abra a5 v7.2 modele bakıyorum şuan. teknik özellikler çok iyi ama bunda ısınma oluyor mu onu bilmiyorum. Kullanan bilen var mı?

ride or die..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı

yaln çıktı. 

hacular bana verilen bir öneriyle abra a5 v7.2 modele bakıyorum şuan. teknik özellikler çok iyi ama bunda ısınma oluyor mu onu bilmiyorum. Kullanan bilen var mı?

Aşırı olmamakla beraber evet klavye üzerine elini götürdüğünde ekran kartı burayim diyor. Yön tuşlarının bulunduğu kısım ısınıyor. Normal midir bilemem. İlk günlerde bana da tuhaf geldi bu olay ama alıştım. Sonuçta oyun oynuyoruz ve nasıl soğutsun ki kendini o ufacık yerde. Soğutucu da almadım. Şimdilik iyi ısınma problem olmuyor. 

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    masuk bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı

yaln çıktı. 

Aşırı olmamakla beraber evet klavye üzerine elini götürdüğünde ekran kartı burayim diyor. Yön tuşlarının bulunduğu kısım ısınıyor. Normal midir bilemem. İlk günlerde bana da tuhaf geldi bu olay ama alıştım. Sonuçta oyun oynuyoruz ve nasıl soğutsun ki kendini o ufacık yerde. Soğutucu da almadım. Şimdilik iyi ısınma problem olmuyor. 

tamamdır hocam sağolasın. ilk hafta bilgisayarı tüm testlerden geçireceğim. bakalım sonuçlar ne gösterecek bilgisayar ne kaadar ısınacak. eğer olmayacaksa bunu birakıp dell 7559 alacağım.

ride or die..
Toplam Hit: 2469 Toplam Mesaj: 23
dell inspiron 7559 vs monster abra a5 v6.2