Dell Yerinde Destek Hizmeti
-
bilgilendirme amaçlı açıyim dedim dell markasının yerinde servis hizmetini merak edenler hizmetin iyi olup olmadığını merak edenler için bilgilendirici olur umarım.
laptopumda birçok sorunum vardı ısınıp kapanma ekranda büyük parlak bir nokta usblerden birinin çalışmaması falan. yerinde servis için verilen numarayla iletişim birazcık sorunlu olabiliyor bir buçuk hafta görüştük ve sonunda servis elemanı gönderdiler adam 1 saatten daha kısa sürede ekranı ve fanı değiştirdi. yeni usb de göndermişler ama yanlış yerdeki gelmiş onu bildirdi 2-3 güne tekrardan gelip değiştiricek -
hadi bahim geçmiş olsun
usb lerde olaymış iyiymiş
-
şarj girişinin orasını kırmıştım yanlışlıkla oynuyodu şarj kısmı allahtan usb paneline bağlıymış, oda onunla değişicek :P
-
o eziklik kullanıcı hatasıydı hemi :D hiç ölü piksele benzemiyodu :p
-
kendiliğinden oldu ben birşey yapmadım ama usb nin bozulması kullanıcı hatasıydı düşürmüştüm usb takılıyken
-
neyse halloldu işte
yerinde destekte iyiymiş servise versen 1 aya anca gelirdi
-
biraz ucuz olsa çoğu kişinin tereddütsüz alacağı marka dell dir zaten
-
stux bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------en ucuz markalardan biri dell zaten :/
-
Dell i tavsiye ediyorum servis olarak benimde evime kadar 3 kere geldiler biri ekran biri klavye biride batarya için geldiler. Bu 3 ünü garantinin bitmesine son 3 ay kala peş peşe isteklerde bulundum. Hiçde sorun olmadi evime kadar geldi 30 40 dakkada degistirdi gitti :D
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------stux bunu yazdı:
-----------------------------en ucuz markalardan biri dell zaten :/
nasıl ucuz hocam 2 milyarlık makinanın aynısı asusta 1,5 milyarken dell de 2, 2,5 arasında geziyor :) -
asusta 2.4 milyarlık laptopu dell den aldım hatta daha iyisini
edit 1.6 milyara