folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphi De Webrowser Yapmayı Öğrendikte Normal Bir Program Nasıl Yapacaz?

Delphi De Webrowser Yapmayı Öğrendikte Normal Bir Program Nasıl Yapacaz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    direk kodlar nasıl alınır bilmiyorum. fakat yeni bir form oluştur. sonra yazdığın kodlarda hangi nesneler kullanılıyo onları koy formuna. sonra events kısmından gerekli yerlere yukarıdaki gibi olacak şekilde kodlarını yerleştir.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    bak orda ne diyor timer dio ordan timer nesnesi koy sonra buton click var buton koycaksın ama herşeyi koyup direk yapıştırma hata verir her nesnenin kodunu yapıştır çalışacak ;)

Bak Orda Ben 1200 sayfalık delphi kitabı verdim pdf de gitsen alsan dünyanın parası orda bol bol resimle örnek var :)

Ama hiç bakan olmadı galiba daha birileri video dio :) bi bakın bakalım hiç değilse veri tabanına kayıt vb. türleri kavrarsın ;)

ama ilk önce nesnelerin ne işe yaradıklarını öğren direk kodlarla olursa yapamazsın sonrada zor dersin ;)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ewet haklısın zumsuk ama exploit bir video çekip Allah razı olsun ondan az da olsa birşeyler öğrendim.Ben önceden pascal kullanıyordum delphi yoktu kodları pascal a yapıştırınca ctrl+f9 yapınca hemen oluyordu bende delphi öyle zannettim.napayım insanlık hali işte.
    Bunu ben yaptım exploit in video sunu izleyerek
    http://rapidshare.de/files/14997463/ilk_pro.rar.html
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    delphikursu.com u vediğin için saol
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    :D