Delphi De Webrowser Yapmayı Öğrendikte Normal Bir Program Nasıl Yapacaz?
-
direk kodlar nasıl alınır bilmiyorum. fakat yeni bir form oluştur. sonra yazdığın kodlarda hangi nesneler kullanılıyo onları koy formuna. sonra events kısmından gerekli yerlere yukarıdaki gibi olacak şekilde kodlarını yerleştir.
-
bak orda ne diyor timer dio ordan timer nesnesi koy sonra buton click var buton koycaksın ama herşeyi koyup direk yapıştırma hata verir her nesnenin kodunu yapıştır çalışacak ;)
Bak Orda Ben 1200 sayfalık delphi kitabı verdim pdf de gitsen alsan dünyanın parası orda bol bol resimle örnek var :)
Ama hiç bakan olmadı galiba daha birileri video dio :) bi bakın bakalım hiç değilse veri tabanına kayıt vb. türleri kavrarsın ;)
ama ilk önce nesnelerin ne işe yaradıklarını öğren direk kodlarla olursa yapamazsın sonrada zor dersin ;) -
ewet haklısın zumsuk ama exploit bir video çekip Allah razı olsun ondan az da olsa birşeyler öğrendim.Ben önceden pascal kullanıyordum delphi yoktu kodları pascal a yapıştırınca ctrl+f9 yapınca hemen oluyordu bende delphi öyle zannettim.napayım insanlık hali işte.
Bunu ben yaptım exploit in video sunu izleyerek
http://rapidshare.de/files/14997463/ilk_pro.rar.html -
delphikursu.com u vediğin için saol
-
:D
Toplam Hit: 4195 Toplam Mesaj: 16