folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphi Görmeyeli Baya Atağa Geçmiş

Delphi Görmeyeli Baya Atağa Geçmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

biz unutuldu derken, 

alıcı olmasam da , fiyatı nedir

kimler alır

Embarcadero® RadPHP™ XE2, tek PHP bütünleşik geliştirme ortamı (IDE) ve çerçevesi olarak Web, Facebook® ve dokun özellikli mobil telefonlar ve tablet bilgisayarlar için uygulama oluşturmanın en hızlı yoludur. RadPHP XE2 kullanıcı arayüzlerini görsel olarak oluşturmak, Google Maps ve Facebook gibi veri ve servisleri görüntülemek ve etkileşimde bulunmak, bunların yanı sıra bütünleşik kodlama, hata ayıklama, performans profillemesi ve veritabanı bağlantısı için 200’ün üzerinde sürükle bırak PHP bileşeni sunmaktadır.

TEK GÖRSEL PHP BÜTÜNLEŞİK GELİŞTİRME ORTAMI (IDE) İLE DAHA HIZLI GELİŞTİRİN

RadPHP sürükle bırak görsel tasarımlı tek PHP geliştirme çözümüdür. RadPHP, PHP uygulamalarının ve bütünleşik geliştirme ortamındaki (IDE) HTML sayfalarının hem kod hem de tasarım görünümlerini sağlar. Kullanıcı arayüzü ve veritabanı bağlantılarını sadece bileşenleri sürükleyip ilgili yapıların üzerine bırakarak oluşturmak için RadPHP’nin görsel tasarım görünümünü kullanın. Koddaki ve görsel tasarımcılardaki değişiklikler her zaman eşzamanlı olarak muhafaza edilir.

PHP

Mobil%20Uygulamalar

MOBİL UYGULAMALAR VE MOBİL WEB UYGULAMALARI OLUŞTURUN

Mobil telefonlar ve cihazlar için en iyi web uygulamalarını oluşturmak için RadPHP’yi kullanın. Uygulamalarınız harika görünecek ve kullanıcılarınıza yerel mobil uygulamalar ile benzer işlevsellik sağlayacaktır. Ayrıca kamera, hızölçer ve GPS gibi mobil aygıt donanımları ile etkileşimde bulunan uygulamalar da oluşturabilir ve bunları Apple ve Android uygulama (app) mağazalarından dağıtabilirsiniz.

PHP WEB GELİŞTİRME İÇİN GEREKEN BÜTÜN ARAÇLAR ELİNİZİN ALTINDA

RadPHP, PHP kodlama ve geliştirme için gereken tüm araçları ile size eksiksiz bir IDE sunar. Uyarlanabilir kaynak kod editörü, bütünleşik hata ayıklama, performans profillemesi ve yeni uygulama oluşturmadan mobil konuşlandırmaya kadar her şeyi kapsayan sihirbazlar görevlerin sadeleştirilmesine ve her aşamada daha üretken bir geliştirme yapmanıza yardımcı olur.

Araçlar

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben delphiyle alakalı bişey göremedim ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    u235 bunu yazdı

RadPHP (formerly Delphi for PHP)  diyor hocam wiki. Onun yalancısıyım.

http://radphp-xe2.software.informer.com/

sitesine göre de $1897 dolarmış. İnsan yuvarlar şu rakamı adam akıllı. 18 kullanan var diyor da, sadece bu siteden alanlardır heralde. Yoksa 18 kişi nedir allasen :DD

1049 tarafından 14/Kas/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

RadPHP XE2 delphi

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Sevindim.

Bana şimdilik Delphi 7 Second Edition yetiyor.

40 MB 'lık kurulum dosyası var.

Sorunsuz çalışıyor.

Öğrenmesi kolay, yazması kolay.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

mobil uygulama yazmak için türkçe kitap varmı delphi ile ilgili 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

mobil uygulama yazmak için türkçe kitap varmı delphi ile ilgili 

http://delphiforumu.com/

ran tarafından 14/Kas/14 23:30 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hastayım şu ide ye ya çok karizmatik duruyor :F 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Adamlar üşenmeden bütün delphi arayüzü classlarını phpye geçirmişler, kullandım ben ama hani bunun yaptıkları css ve html ile yapılamayacak işler değil. Çok gerekli bulmadım. güzel özgün bi fikir ama tabi.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

Benim en çok dikkatimi Çeken yanı tek kod ile Android ve iOS -Windows da çalıştırabilme özelliği.

Böyle bir şey yapmaya karar verimlerine vesile olan öngörüleri:

-gelecek yıllarda insanların mobil cihazları daha çok kullanacaklar- fikri olmuş

--alıntı

Tek bir kaynak kod tabanı ögeleri Android ve iOS için özgün derlenmiş uygulamaları oluşturmak için olanak yalnızca geliştirme platformu ile akıllı telefonlar, tabletler ve takılabilir aksesuarlar için uygulamalar geliştirmek.Tam bir istemci yazılım yığınının kalanında kullanıcı arayüzü kodundan, sizin uygulamalarınız platformu API'leri, cihaz sensörleri ve hizmetlere erişmek ve yerli GPU ve CPU desteği ile en iyi uygulama performans sunabiliyor. Android ve iOS cihazlar ile arayüz mevcut Windows VCL uygulamaları uzatın.

ran tarafından 15/Kas/14 01:04 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Anlamadım şimdi beynim yandı gece gece. Ben delphi 7 biliyorum şimdi bildiğim kadarıyla bununla ios android uygulaması yazabilecek miyim? Yoksa yeni dil gibi bi bişi mi oldu ne oldu? Ben aslında yoğum.

Şafak 1152!
Toplam Hit: 9021 Toplam Mesaj: 25