Delphi Görmeyeli Baya Atağa Geçmiş
-
biz unutuldu derken,
alıcı olmasam da , fiyatı nedir
kimler alır
Embarcadero® RadPHP™ XE2, tek PHP bütünleşik geliştirme ortamı (IDE) ve çerçevesi olarak Web, Facebook® ve dokun özellikli mobil telefonlar ve tablet bilgisayarlar için uygulama oluşturmanın en hızlı yoludur. RadPHP XE2 kullanıcı arayüzlerini görsel olarak oluşturmak, Google Maps ve Facebook gibi veri ve servisleri görüntülemek ve etkileşimde bulunmak, bunların yanı sıra bütünleşik kodlama, hata ayıklama, performans profillemesi ve veritabanı bağlantısı için 200’ün üzerinde sürükle bırak PHP bileşeni sunmaktadır.
TEK GÖRSEL PHP BÜTÜNLEŞİK GELİŞTİRME ORTAMI (IDE) İLE DAHA HIZLI GELİŞTİRİN
RadPHP sürükle bırak görsel tasarımlı tek PHP geliştirme çözümüdür. RadPHP, PHP uygulamalarının ve bütünleşik geliştirme ortamındaki (IDE) HTML sayfalarının hem kod hem de tasarım görünümlerini sağlar. Kullanıcı arayüzü ve veritabanı bağlantılarını sadece bileşenleri sürükleyip ilgili yapıların üzerine bırakarak oluşturmak için RadPHP’nin görsel tasarım görünümünü kullanın. Koddaki ve görsel tasarımcılardaki değişiklikler her zaman eşzamanlı olarak muhafaza edilir.

MOBİL UYGULAMALAR VE MOBİL WEB UYGULAMALARI OLUŞTURUN
Mobil telefonlar ve cihazlar için en iyi web uygulamalarını oluşturmak için RadPHP’yi kullanın. Uygulamalarınız harika görünecek ve kullanıcılarınıza yerel mobil uygulamalar ile benzer işlevsellik sağlayacaktır. Ayrıca kamera, hızölçer ve GPS gibi mobil aygıt donanımları ile etkileşimde bulunan uygulamalar da oluşturabilir ve bunları Apple ve Android uygulama (app) mağazalarından dağıtabilirsiniz.
PHP WEB GELİŞTİRME İÇİN GEREKEN BÜTÜN ARAÇLAR ELİNİZİN ALTINDA
RadPHP, PHP kodlama ve geliştirme için gereken tüm araçları ile size eksiksiz bir IDE sunar. Uyarlanabilir kaynak kod editörü, bütünleşik hata ayıklama, performans profillemesi ve yeni uygulama oluşturmadan mobil konuşlandırmaya kadar her şeyi kapsayan sihirbazlar görevlerin sadeleştirilmesine ve her aşamada daha üretken bir geliştirme yapmanıza yardımcı olur.

-
Ben delphiyle alakalı bişey göremedim ?
-
u235 bunu yazdı
RadPHP (formerly Delphi for PHP) diyor hocam wiki. Onun yalancısıyım. http://radphp-xe2.software.informer.com/
sitesine göre de $1897 dolarmış. İnsan yuvarlar şu rakamı adam akıllı. 18 kullanan var diyor da, sadece bu siteden alanlardır heralde. Yoksa 18 kişi nedir allasen :DD
1049 tarafından 14/Kas/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdı
RadPHP XE2 delphi
-
Sevindim.
Bana şimdilik Delphi 7 Second Edition yetiyor.
40 MB 'lık kurulum dosyası var.
Sorunsuz çalışıyor.
Öğrenmesi kolay, yazması kolay.
-
mobil uygulama yazmak için türkçe kitap varmı delphi ile ilgili
-
Tnrsk bunu yazdı
mobil uygulama yazmak için türkçe kitap varmı delphi ile ilgili
ran tarafından 14/Kas/14 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
hastayım şu ide ye ya çok karizmatik duruyor :F
-
Adamlar üşenmeden bütün delphi arayüzü classlarını phpye geçirmişler, kullandım ben ama hani bunun yaptıkları css ve html ile yapılamayacak işler değil. Çok gerekli bulmadım. güzel özgün bi fikir ama tabi.
-
Benim en çok dikkatimi Çeken yanı tek kod ile Android ve iOS -Windows da çalıştırabilme özelliği.
Böyle bir şey yapmaya karar verimlerine vesile olan öngörüleri:
-gelecek yıllarda insanların mobil cihazları daha çok kullanacaklar- fikri olmuş
--alıntı
Tek bir kaynak kod tabanı ögeleri Android ve iOS için özgün derlenmiş uygulamaları oluşturmak için olanak yalnızca geliştirme platformu ile akıllı telefonlar, tabletler ve takılabilir aksesuarlar için uygulamalar geliştirmek.Tam bir istemci yazılım yığınının kalanında kullanıcı arayüzü kodundan, sizin uygulamalarınız platformu API'leri, cihaz sensörleri ve hizmetlere erişmek ve yerli GPU ve CPU desteği ile en iyi uygulama performans sunabiliyor. Android ve iOS cihazlar ile arayüz mevcut Windows VCL uygulamaları uzatın.
ran tarafından 15/Kas/14 01:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Anlamadım şimdi beynim yandı gece gece. Ben delphi 7 biliyorum şimdi bildiğim kadarıyla bununla ios android uygulaması yazabilecek miyim? Yoksa yeni dil gibi bi bişi mi oldu ne oldu? Ben aslında yoğum.