(Delta)Mtb Dağ Bisikleti Yarışları
-
ya sorun su adam trek sedona veya nebılem carotech ayarında bı bısıklet yapabılır ama bunu daha fazla paraya yapıyor ve daha fzla paraya satmak sorunda kalıyor .satıyor demesek daha ıyı olur cunku satamıyor
2010 kataloğuna baktım cok guzel bısıkletler var ama cok pahalı
-----------------------------
aslında kalite olarak sedona gibi markalardan aşşaa kalır bi yanı yok gibi sonucta bi cogu gibi oda bisiklet topluyo parca birleştiriyo hele uc modelleri karbon kadroları fln gayette güzel ama ondan aşşaası için kesinlikle tasarımdan sıcıyolar bnce :D -
pisikleet bunu yazdı:
salcano fena hızlı ilerliyo ama daha arkdsın dedigi gibi yolu cok bnde bu sene alırken cok düşündüm ama iyiki sedona aldım bi kere salcano tasarım olarak kötü yav:D
-----------------------------Tasarım olarak görsel tasarımdan bahsediyorsunuz sanırım. Bu biraz zevke göre değişiyor ama dağ bisikletçisi bir adamın pekde bisikletin rengini önemseyeceğini düşünmüyorum. Arazideyken en iyi tasarımda , renkte çamurluyken kendiliğinden oluşuyor bence :). (tabi sahilde gezmek için karbon yol bisikleti ya da dh alanları ayrı tutuyorum :D )
Salcano için son 3 senedir gelişiyor diyorlardı ama bu sene gerçekten kadro kalitesi ve dayanıklılığı üst seviyede. Milli sporcular karbon kadrolarla ilgili baya olumlu konuşmuşlar. Sedona da iyi bir marka tabiki ama salcano Türkiye içinde üretiyor kadroları yerli sermaye ve yerli işçiyle. Sedona ve kron gibi yerli gözüken markalar uzak doğu dan ithal kadro kullanıyor. Bu iyi ya da kötü denilecek birşey değil ama ben biraz yerli malı haftası modunda yaklaşıyorum :).
-
Tasarım olarak görsel tasarımdan bahsediyorsunuz sanırım. Bu biraz zevke göre değişiyor ama dağ bisikletçisi bir adamın pekde bisikletin rengini önemseyeceğini düşünmüyorum. Arazideyken en iyi tasarımda , renkte çamurluyken kendiliğinden oluşuyor bence :). (tabi sahilde gezmek için karbon yol bisikleti ya da dh alanları ayrı tutuyorum :D )
Salcano için son 3 senedir gelişiyor diyorlardı ama bu sene gerçekten kadro kalitesi ve dayanıklılığı üst seviyede. Milli sporcular karbon kadrolarla ilgili baya olumlu konuşmuşlar. Sedona da iyi bir marka tabiki ama salcano Türkiye içinde üretiyor kadroları yerli sermaye ve yerli işçiyle. Sedona ve kron gibi yerli gözüken markalar uzak doğu dan ithal kadro kullanıyor. Bu iyi ya da kötü denilecek birşey değil ama ben biraz yerli malı haftası modunda yaklaşıyorum :).
görsel olarak konustum birazda neden satılmadıgını acıklamak piyasadaki sorununu söylemeye calıştım tabi ekonomi okuyan adamdan da anca bu cıkıyoo :D ama kadro konusunda bilgilendirdigin için teşekkürler bn diger markalar gibi tayvandan kadro getiriodur die düşünmüştüm :) -
whistle ı da bianchi üretiyor.bianchi modellerini de öneririm.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
whistle ı da bianchi üretiyor.bianchi modellerini de öneririm.
-----------------------------whistle bu aralar revacta alanlar baya bı cogaldı
bısıklet pıyasası ölmeyen bı pıyasa hergecen gun kullananlar cogalıyor
keske salcano daha ıyılerını daha ucuza yapsada bızde yerlı malı kullansak
adamlar bı bıısklet yapmıs kadroyada downhill yazmıs bısıkletle banketten ınılmez vallahı jant yamulur :|