Demet Evgarın Twitterı Çalındı
-
Hani herkesin bildiği gerçekler vardır ya kimse bundan söz etmese de pek çok kişi bunun farkındadır, bu da onlardan birisi. İster hacklensin ister Demet E. yazsın yazılanlara bakmak lazım. Ülkede sanatçı ve kaliteli sanat arıyorsanız televizyon dışında aramanız lazım. Televizyondakiler soytarılıkla sanatçılığı birbirine karıştırıyorlar. İlaveten her dönemde zenginin yanında olan bir noktadan sonra zengin olmuştur. Bugünkü dönemde de bazı isimler sıfırdan yoku var ederek bir yerlere geldi. Öyle ya da böyle. O noktaya vardıktan sonra tartışmanın lüzumu yok önceden mani olmak gerekirdi. Boşuna söz dalaşı yapmanın, dil dökmenin manası yok.
Austen tarafından 02/Kas/14 17:03 tarihinde düzenlenmiştir -
demetin orda ne işi var ben onu çözemedim daha
-
Yeteneksizsiniz tv 8 demi devam ediyor.
bilmiyordum lan.
-
bu ne amk :/ muratla diğer çok güzel hareketler oyuncusu acuna göre hareket ediyor.
muhtemelen acun onları işe almadan önce tembihlemiştir "bakın çocuklar halkın hoşuna giden alkış alan şeyleri iyi/kötü ayırmadan evetliyoruz" diye.
demet aralarına yeni katıldığı için kuralları bilmiyor tabi, kekoların yaptığı şarkıya "bu ne amk" demiş haklı olarak.
twitter hesabının hacklenmesi beni ilgilendirmez ama programda koyduğu tavır çok yerinde bir tavır.
acun şöyle düşünmüş galiba bu adamlar gidip esrar çekip serserilik yapacağına ben bunları ünlü yapayım kendilerine ekmek kapısı bulsunlar, paralarını kazansınlar hırsızlık gaspçılık yapmasınlar.
ama acunun elini attığı iş bok oluyor. son örneği için bakınız : survivor taner.
-
Hesabı TDK hacklemiş herhalde.
-
Bence hesabı Kül Tigin heklemiş.
-
Çalındığını düşünmüyorum, Demet zeki kızdır.