Demin Silinen Memik Yanık Konusu İle İlgili...
-
Konuyu reneden izin alarak açıyorum (sayılır)..
Öncelikle şunu belirtmek isterim.Kesinlikle bi ticari amacım yok..Sadece şaka yaptım.. Programlama dilleriyle ilgili profesyonel sorularınızda bu abimiz yardımcı olabilir.. Burda msni paylaşsam herkes ekler ve adam en sonunda kapatrı msnini:) o yüzden gerçekten ihtiyacı olan arkadşlar pm den benden isteyebilirler..
Bi de o küfür eden şahıs.. biraz insanlık öğren de gel.. Klavye delikanlılığı oynuyorsun burda.. Adam olup da karşıma çıksana denyo!
Teşekkürler arkadaşlar.. özellikle beni paragöz olarak tanımlayan arkadaşlara iletiyorm bu teşekkürü
-
sitedeki yazdığı msn adresi değil mi hocam.. ? eklemedim gerçi..
-
o kendi sitesinde verdiği mail adresleri..
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
o kendi sitesinde verdiği mail adresleri..
-----------------------------hımm anladım :) msn si en sonunda taşar yüzlerce kişiye cevap vereceğini sanmıyorum ama bayanları bilemiyorum artık :)
-
seni bilen bilir ertan hocam boşver ağzı olan konuşuyo işte takma.
-
Az önceki konuya da yazmıştım "Satma konusunda ciddi misin?" diye. Çünkü senden beklemezdim öyle bir şeyi. Zaten şakaymış (:
-
valla listemde holyone var, kaliteli soru sorduğun sürece cevap veriyo :) memik falan yalan.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------beni kastetmemişsindir umarım hocam.. ertanın ilk açtığı konuya cevap yazamadım ama mesajlardan bir kaçını okudum küfürler havada uçuşmuş..
-
alp bunu yazdı:
valla listemde holyone var, kaliteli soru sorduğun sürece cevap veriyo :) memik falan yalan.
hoca memik yanık siteye gelince böyle dermisin?ayrıca arkadşlar iyi niyetinizi anlayabiliyorum :)
edit:sadece bir kendini bilmez küfür etti o da banlandı.. boşverelim küfür konusunu.. konuşmaya değer mi sizce öyle İNSANCIKLAR
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------Demodor bunu yazdı:
-----------------------------beni kastetmemişsindir umarım hocam.. ertanın ilk açtığı konuya cevap yazamadım ama mesajlardan bir kaçını okudum küfürler havada uçuşmuş..
-----------------------------yok hocam seni kastetmedim yanlış anlama lütfen.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------Demodor bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam seni kastetmedim yanlış anlama lütfen.
-----------------------------peki anladım hocam sorun yok.