Demo Sürümü Olan Ödeme Sistemli Mobil Uygulama Altyapısı Nasıl Olmalı
-
hipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıherlocksholmes bunu yazdı
Kullanici yetkilendirmesi kullaniyor musun hocam? Eger oyle ise odeme yapilmayan(yani demo), odeme yapilan(full) iki grup ayirip, standart yetki kontrolleriyle devam edebilirsin.
Standart yetki kontrolleriyle bahsettiğiniz şey tam olarak nedir acaba..
Abi yetki kontrolunu nasil bilmezsin muhendis ve yazilimci adamsin yaw .
User e ayri bir id atiyorsun
Menulerde de girisi user id e gore veriyorsun herkesin menusu farkli
Ek.olarak fonksiyonlarda da kullanici yetki kontrolu yaptiriyorsun diye uzatabilirsin.
Odeme.basarili donerse yetki.degisir.
Paytr iyzico vs sirket olman lazim.odeme almak.icin
Mobilde auth kısımlarını hiç yapmadım. Standart olarak bahsettiği farklı yöntemler vardır vs vs diye düşündüm.
Iyzico dan ödeme almak için zaten bir şirket var o sorun değil. Yorumun için teşekkürler.
zeybekustasi tarafından 26/Tem/18 20:37 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıherlocksholmes bunu yazdı
Kullanici yetkilendirmesi kullaniyor musun hocam? Eger oyle ise odeme yapilmayan(yani demo), odeme yapilan(full) iki grup ayirip, standart yetki kontrolleriyle devam edebilirsin.
Standart yetki kontrolleriyle bahsettiğiniz şey tam olarak nedir acaba..
Abi yetki kontrolunu nasil bilmezsin muhendis ve yazilimci adamsin yaw .
User e ayri bir id atiyorsun
Menulerde de girisi user id e gore veriyorsun herkesin menusu farkli
Ek.olarak fonksiyonlarda da kullanici yetki kontrolu yaptiriyorsun diye uzatabilirsin.
Odeme.basarili donerse yetki.degisir.
Paytr iyzico vs sirket olman lazim.odeme almak.icin
Mobilde auth kısımlarını hiç yapmadım. Standart olarak bahsettiği farklı yöntemler vardır vs vs diye düşündüm.
Iyzico dan ödeme almak için zaten bir şirket var o sorun değil. Yorumun için teşekkürler.
bkz: authorization
ya ben de şey sorucam, mobilde 3d ile ödeme nası alınıyor? banka bize callback dönünce uygulamanın nasıl haberi olacak ?