Demokrasi İstemiyorum
-
unutmayın milletvekili o dokunulmazlığı var..
-
walla askerden kaçan şerefsizin tek başıyla götü var başkada bişeyi yok dier milletvekillerininde o iki olanı var birde dokunulmazlıkları ama onları oraya getirenlerde değil getirtenlerdedir asıl suç şimdi hiç adetim değildir ama dün köprü dizisine rast geldim bişe yoktu du bakıyım köprü köprü köprü neymiş o köprü die az bişe baktım adamlar köyü satıyolar neden hiç yüzünden evet hiç hiç olan ne okul doktor '' devlet '' adamlar devlet yok diyor falan filan akşam haberlerindede murat karayılan şerefsizinin babası türkiyedeymiş onun yanına gitmişler adama diyolarki bu son yapılan sınır ötesinde ölmüş olabilir geçmiş olsun başınız saolsun dediler adam o zaten 30 yıl önce benim için ölmüş sayılır banane diyor bunu bir baba oğluna diyor şimdi röportajın sonlarına doğruda bu köyde zamanında okul olsaydı yol olsaydı diye bitiriyor yani diyorki zamanında '' devlet '' olsaydı diyor
devlet yok özel sektör yok ne var anarşi pkk tabi bu dediklerim bir boyutu tabiki bunun başka nedenleride var ama buda çok mühim birşey hatta pkk nın orda olmasının nedeninin yüzde otuzbeşi bundandır diye bilirim şimdi ne yapıyor o tırnak içindeki devet eve dönüş timleri kuruyor peki sürekli olmassa bu yaptıklarının bu olayların tekerrür edeceğiini biliyordur ama farkında değil belki saçma bi cümle ama farkına varsaydı güneydoğuda yabancı sermaye patlaması olurdu bunnunla ilgili çok ayrı bir tezim var ama onu başka zaman sölerim konuya odaklanalım :)
-
Demokrasi istemiyomuş... ne istiyon aq köle olmak mı istiyon?
Bizde demokrasi yanlış uygulanıyo olabilir tam uygulanmıyo olabilir doğrudur ama böyle saçma şeyler isteme. Sonuçları ne olursa olsun demokrasiden vazgeçilemez.
Başlığı doğru uygulanan demokrasi istiyorum yazabilirdin demokrasi istemiyorum yerine.
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------Demokrasi istemiyomuş... ne istiyon aq köle olmak mı istiyon?
Bizde demokrasi yanlış uygulanıyo olabilir tam uygulanmıyo olabilir doğrudur ama böyle saçma şeyler isteme. Sonuçları ne olursa olsun demokrasiden vazgeçilemez.
Başlığı doğru uygulanan demokrasi istiyorum yazabilirdin demokrasi istemiyorum yerine.
-----------------------------
ne isteyip ne istemeyecegimi sana mi soracam lan,post atacaksan kendi fikrini yaz satasmadan ve adam gibi.buuygunsuzluk varsa admin var mod var sana giren cikan ne lavuk?belirt varsa bi fikrin lehte yada aleyhte,sadece sicma.
-
köle zihniyetli insan senin beynindeki sorunu admin yada mod editleyemez bunun için kendin kasıcaksın biraz...
-
Bende her vatandaşa ücretsiz taksi tahsil edilsin istiyorum ama olmuyor,yani her öle istediği olmuyor adamın.
Konunu gitişatı sıçabilir.
kilit.