Deney Yaptım Ama Bu Saatin Hikmetini Yine Anlamadım
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Rsim marka model versene hacu Almanyadan mi geldi Merkezi bi yerde misin Saatin dakikasini yanlis ayarla bakalim 24 saat icinde duzeltcekmi kendni
Saatte marka model yazmıyor. Saat Almanyadan geldi. Merkezi bir yerdeyim. Saatin ayarını bozup yarın bakayım hava durumunu şaşıracak mı.
saatin resmi
-----------------------------saat güzel işlevsel lakin şekli bi acayip :D
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
Rsim marka model versene hacu Almanyadan mi geldi Merkezi bi yerde misin Saatin dakikasini yanlis ayarla bakalim 24 saat icinde duzeltcekmi kendni
Saatte marka model yazmıyor. Saat Almanyadan geldi. Merkezi bir yerdeyim. Saatin ayarını bozup yarın bakayım hava durumunu şaşıracak mı.
saatin resmi
Ahahhaha bu yorumu okuyana kadar termometreden baska bisey aklima gelmemisti :D -
Noneyim bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
saatin resmi
Ahahhaha bu yorumu okuyana kadar termometreden baska bisey aklima gelmemisti :D
-----------------------------Yanak gibi yorum yapmış vallaha. bu akşam her konuda beni yaran bir yorumla karşılaştım nerdeyse :D
-
şu aliminyüm folyo faraday kafesi olayını denedin mi hoca?
-
dikkatlice içini ac foto cek bakalım ne olduguna bu sekilde sanki biraz zor gibi :)
-
yav beyler cevap yazıp da konuyu güncellemeye ne gerek var, adam açtı konuyu bi daha da uğramadı bile,insan cevap verenleri/yol yöntem gösterenleri de insan yerine koyar da bi cevap verir, sadace bunu söylemek için yazıyorum...
-
Eyyy . @balik_ nerelerdesin :( Yâd ediyoruz.....