Deney7 Nazlı
-
Banane burnundan parasından :D Benim mevzu onu kandırıp yarışmadan attırmak yönünde :D
Akşam bi daha görüşeyim kabul derse direk logları deney7'ye atıyorum :\
-
nazli beni kabul etmedi...:S destek filan vermiyom...
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Ben nazlıya vermem bence o elemana verin.Biraz bizim kafadan gibi duruyor.Eğer müridimiz varsa yarısmada müridimize verelim tabi oyları.
-----------------------------HaYVaN katılacakmış yarışmaya :d ona verin oyları :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN katılacakmış yarışmaya :d ona verin oyları :D
Katılım bitti daha neyine katılacam :D -
HaYVaN bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
Katılım bitti daha neyine katılacam :D
-----------------------------gülmekten katılcak diyor.deney7 logları okuyunca olacaklara güleceksin ya :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------gülmekten katılcak diyor.deney7 logları okuyunca olacaklara güleceksin ya :D
-----------------------------Valla akşam bakalım kandırabilirsek :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------sen yanlış giriş yapmışsın :D deney7 nin moderatörüyüm diecektin kız hamburger eti gibi tavaya gelecekti :D
-
@Hayvan
Eğer kabul etmese bile logları yine su haliyle de at bence :D
Nazlıyı msnye ekledim kabul etmedi yada sildi :| Oyumu Oğuza verdim.Hem Türk ismi :F
Edit: Nazlıda ne havalar sanki cok güzel gibi :| Bide agresif bir suratı var :D
-
yarım saattir hatunu izliyom.hiç bişey anlamadım oturuyo mal mal yemek lazım falan diyip duruyo.nerde görev nerde deney ?
-
bırakın yaa Oğuz bütün gündür konuşuyor destek istiyor açıklama yapıyor msn den yazdklarını okuyor slm sölüyor hepsini yapyıor adam , nazlı oturuo paso ,tv izliyor , fülüt çalıyor , oğuza a destek verdim ben . :D