Deneyimli Fotoğrafçı Müridler
-
Prof. makine almayı düşünüyorum, ama almadan önce bi süre dijitalle uğraşayım dedim. bi yararı olurmu bunun ?
http://urun.gittigidiyor.com/Casio-Exilim-EX-Z16-12MP-DIGITAL-KAMERA_W0QQidZZ32911435
biraz yarı amatör fotoğraf çekilirmi, dağ taş bayır tarzı. önerilerinizi bekliyorum.
-
search.asp
-
bi isine yaramaz kodak z915 falan var yine gittigidiyorda gunun fırsatlarında haftada bir cıkıyo 10x optik zoomlu onlar senin isini daha iyi gorur
-
makıne dedınmı profesyonellık dedinmi nikon dur ötesi yok sonra canon gelir
-
Profesyonel düşünüyorsan nikon, canon, pentax. Casio falan hikaye casio alacaksan saat alacaksın.
-
nikon d serisine bakmanı öneririm onun dışında alacagın dijitalin sana pek bi faydası olmaz d500 önerebilrm d90 ya da
-
daha yeni aldım elime geçmedi ama fujifilm pinefix s1500 aldım güzel diyorlar 12x optik 5.7x digital zoom var 10megapixel
-
banada şöyle 250 300 civarı güzel bi makina lazım o civar fiyatı olan tavsiyesi olan varmı?
-
qertenqelex bunu yazdı:
-----------------------------
banada şöyle 250 300 civarı güzel bi makina lazım o civar fiyatı olan tavsiyesi olan varmı?
-----------------------------
237 ye aldım fujifilm s1500 gittigidiyorda bir dünya çedisi vaR -
Konuyu baltaladık ama çok acil
FUJIFILM AV100 NASIL İYİMİ VİDEOSU FALAN ?
-
adamın alacagı 200 300 liralık basit bir makina millet canon nikon al diyo bu nasıl is