Deniz Adamı Belgesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    mkyyldrm bunu yazdı
    darkorbit_efsanesi bunu yazdı
    mkyyldrm bunu yazdı
    darkorbit_efsanesi bunu yazdı
    mkyyldrm bunu yazdı

Selamm dostlar konuya sorumla geldim.

Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak gemilerde vs çalışmak için almam gereken bir belge vs varmı ? Varsa nerelerden veya nasıl alabilirim.

Not: Aktif iş arayışındayım :) 

Bende arayış içindeyim hocam bulsanız haber edin banada :) 

Tabiki hocam. Valla kariyer.net üzerinde ne kadar ilan varsa başvurdum inanki ortalıkda ilan çok ama alım mı yok ney anlamadım

Düzenbaz çok hocam herkesede güven olmuyor baya eş dost tanıdığa sordum sıkıntı walla dikkat et 

Bugün liman başkanlığını aradım sordum. İstanbulda Bilimsel Denizcilik adında bir firmanın eğitim vermekle yetkili olduğunu söyledi onları aradım. Elektro-Teknik Zabitliği eğitimi 40 Gün sürüyormuş. Sonrasında 6 ay kara 6 ay deniz stajı varmış. Totalde 3.000TL dediler. 

Denizci Eğitimi de yine 40 Gün eğitim. Onunda fiyatı 2.000TL.

Eğitimler sonrasında zabitlik belgesi yada gemi adamı belgesi veriyorlar bu sayede çalışma işlemleri daha kolay oluyor.

selam dostum kurs bitiminde alacağın evrağa ek olarak petrol/kimyasal ve sıvılaştırılmış gaz tankeri sertifikalarınıda almanı öneririm. tankerlerde çalışırsan hem daha yüksek maaş alırsın hemde nispeten daha rahat olursun. tabi stajını tankerde yapman önemli. şimdiden başarılar dilerim.

Toplam Hit: 4669 Toplam Mesaj: 32
genel bilgi