Deniz Fenerinden Gelen Spam Mail
-

Deniz Feneri Programı 2 Eylül Perşembe
23:00'te Canlı Yayınla Hilal Tv'de
Canlı izlemek için tıklayınDeniz Feneri Ailesi Aynı Sofrada Buluştu 
Birleşik Arap Emirlikleri Halife Bin Zayed Al Naheyan Vakfı'nın bağışlarıyla Deniz Feneri’nin yardım alan, gönüllü ve bağışçıları aynı iftar sofrada buluştu. 
Adak Kurbanlarınızı Pakistan'da Kesiyoruz 
Adak, akika ve şükür kurbanlarınızı Pakistan'da keselim. 200 Tl ile hem adağınızı yerine getirin, hem açlıkla savaşan Pakistan halkına yardım edin. 
Destek Bekleyen Projelerimiz Ramazan Kumanyası 
Ramazan'da herkes güzel sofralar kursun diye bir kumanya da siz bağışlayın. 

Fitre, Fidye, Zekat 
Deniz Feneri Derneği, fitre, fidye ve zekatlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. 

Adak Akika Şükür Kurbanı 
Deniz Feneri adak, akika ve şükür kurbanlarınızı İslami kurallara uygun olarak kesiyor, ihtiyaç sahibi, dul, yetim, öksüz fakir ve muhtaç ailelere dağıtıyor. 

Sıcak Yemek 
Yemek pişiremeyecek kadar hasta, engelli ve yaşlı ihtiyaç sahiplerine Ramazan boyunca sıcak yemek ulaştırıyoruz. 

İftariyelik 
Tam iftar vakti yolda kalanların imdadına iftariyelik bağışlarınızla yetişin. 

Uluslararası İftarlar 
Siz de dilini bilmediğiniz bir Müslüman kardeşinize bir iftar yemeği yemeği ya da Ramazan Kumanyası ikram etmek ister misiniz? 

Bayramlık 
Bayramda fakir çocukların da güzel ve yepyeni giysiler giymeleri sizin elinizde. Sadece 60 TL'lik bayramlık bağışlarınızla çocukların yüzleri gülsün. 

Bayram Harçlığı 
Deniz Feneri aracılığıyla "Bayram Harçlığı"nı, bayramlarda hep boynu bükük kalmış yetim ve öksüzlere ulaştırabilirsiniz. 

Çocuk Kolisi 
Çocuk deyince ne gelir aklınıza? Ne ister çocuklar? Oyuncak, çikolata, meyve suyu...
Haydi bir çocuğa bunların hepsini armağan edin.

Kırtasiye 
Okul ihtiyaçlarını karşılayacak maddi durumu olmayan öğrencilere kırtasiye seti bağışlamak ister misiniz? 

Misafirhane 
Deniz Feneri. hastane koridor ve bahçelerinde yatmak zorunda kalan ihtiyaç sahibi hasta ve hasta yakınlarını misafir ediyor, onları aç ve açıkta bırakmıyor. 

Genel Bağış 
Yapacağınız nakit bağışlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. 
© 1998-2010 Tüm hakları Deniz Feneri® Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine aittir. Bu e-posta adresinize, Deniz Feneri Derneği üyesi olduğunuz için gönderilmiştir.
Deniz Feneri'nden mail almak istemiyorsaniz tiklayinizüye olmadığım halde üyesiniz demiş ne iş anlamadım :W mail spama düşmüş hala dolandırmaya devam ediyorlar
-
bunlara hala bağış yapan koyun sayısı kaçtır acaba
-
hocam benim bildiğim almanyadaki dolandırmış.türkiye dekinin öyle bir vukuatı yokmuş.
edit:türkiyedekinin de vukuatı varmış.
-
bu yardım kuruluşuna para vereceğime gider 2 tek atarım daha iyi en azından boğazımdan sıvı geçer bu ibnelerin cebe gireceğine :S
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benim bildiğim almanyadaki dolandırmış.türkiye dekinin öyle bir vukuatı yokmuş.
-----------------------------hacı şaka mısın ya?
almanya'da kanal 7 binasını basıp tutukladılar hepsini.
türkiye'deki dernek ve şahıslarla ilgisi kanıtlandı.
kazık yemek için bu kadar uğraşılmaz ki.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam bildiğim kadarıyla dedim.demekki yanlış biliyormuşum.ilgilerinin kanıtlandığı haberi görmemişim.zaten bağış yapacak adam tegv,mehmetçik vakfı,kimsesiz çocuklara yapsın. -
PoLLBuLL bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam bildiğim kadarıyla dedim.demekki yanlış biliyormuşum.ilgilerinin kanıtlandığı haberi görmemişim.zaten bağış yapacak adam tegv,mehmetçik vakfı,kimsesiz çocuklara yapsın.
-----------------------------mehmetçik vakfındada bişeyler çıktı sonuç ne bilmiyorum.fetoşçuların iftirasımıydı unuttum valla
-
banada çok geliyo :) listeden çıkardım kendimi bu sefer manisa bölgesi geliyo :)
bu olaylar olmadan önce gönüllüydümde şimdi günlümün içine diyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
banada çok geliyo :) listeden çıkardım kendimi bu sefer manisa bölgesi geliyo :)
bu olaylar olmadan önce gönüllüydümde şimdi günlümün içine diyorum :)
-----------------------------ben hiç gönüllü olmadan geldi :W
-
Mehmetci Vakfi Vatandasi Zikiyor
Deniz Feneri Zikse Ne olur :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
Mehmetci Vakfi Vatandasi Zikiyor
Deniz Feneri Zikse Ne olur :)
-----------------------------bende sikiceğim!!