folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Deniz Gezmiş Ve Arkadaşlarını Anıyoruz

Deniz Gezmiş Ve Arkadaşlarını Anıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    -----------------------------

DEVRİM ŞEHİTLERİ ÖLÜMSÜZDÜR!!

allah rahmet eglesin.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Yasasin Devrim, Yasasin bu onurlu yolda canlarini feda eden yigit insanlara..

Yasasin Türk ve Kürt Halklarinin kardesligi..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Emperyalizmle savaşırken ölen yoldaşların ruhları şaad olsun

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Tam Bagimsiz Turkiye !

En ondeki bayragimizi tasiyan Deniz Gezmis'tir.Samsun'dan Ankara'ya Tam Bagimsiz Turkiye Icin MUSTAFA KEMAL YURUYUSU.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

"Türkiye'nin bağımsızlığından başka bir şey istemedim. Bundan dolayı da ölümden korkmuyoruz. Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum." Deniz Gezmiş.

Ruhları şad olsun.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Anıyoruz mücadelelerini.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Deniz gezmiş ve arkadaşları bu ülkenin insanlarının hakları ve özgürlüğü için mücadele verdiler, ne kadar acıdır ki haklarını savundukları insanlar onları kendi elleriyle idama götürdü.

Ruhları şad olsun...

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

Deniz'ler ölümsüzdür.Allah rahmet eylesin.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:

DEVRİM ŞEHİTLERİ ÖLÜMSÜZDÜR!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Bu üç insanın idam edilmesi gerçekten çok üzücü bir durum.Görüşü ne olursa olsun her şeyden önce onlar insandı.Allah rahmet eylesin.Aslında bir konudan bahsetmek için mesaj atıyorum.Burada ki yorumları okudum birçok mürid kahrolsun faşizm kahrolsun emperyalizm diyor.Gerçekten yargılamak için değil düşünmenizi istediğim için soruyorum.Acaba kaçınız gerçek anlamda anti-emparyalist,anti-kapitalistsiniz.Giydiğiniz giysilere,yediğiniz yemeklere,arabanıza,bilgisayarınıza,telefonunuza,alışveriş yaptığınız büyük avm lere,gittiğiniz sinemalara bir bakın.Belkide kapitalizmin en sadık destekçileri sizlersiniz.Bir arkadaşımız türk malları çok pahalı demiş kesinlikle katılmıyorum.Mavi jeans harici türk markası olup ta pahalı olan başka bir marka bilmiyorum.Bu şekilde yaşayıp kapitalizmin gerçek anlamda OYUNCAĞI olup karşı çıkmak için hiç bir şey yapmayan bir nesil olarak KAHROLSUN KAPİTALİZM-EMPERYALİZM demeniz bana gerçekten çok komik geliyor.Ha şimdi soracaksınız sen nasıl yaşıyorsun diye.Evet, benimde sizden farkım yok.Sizin yaptığınız ama benim yapmadığım tek şey kendimde bu sloganları söyleyecek yüz bulamamak sadece.Anlayana...

Toplam Hit: 9175 Toplam Mesaj: 41