Deniz Gezmiş Ve Arkadaşlarını Anıyoruz
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
DEVRİM ŞEHİTLERİ ÖLÜMSÜZDÜR!!
-----------------------------allah rahmet eglesin.
-
Yasasin Devrim, Yasasin bu onurlu yolda canlarini feda eden yigit insanlara..
Yasasin Türk ve Kürt Halklarinin kardesligi..
-
Emperyalizmle savaşırken ölen yoldaşların ruhları şaad olsun
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Tam Bagimsiz Turkiye !
En ondeki bayragimizi tasiyan Deniz Gezmis'tir.Samsun'dan Ankara'ya Tam Bagimsiz Turkiye Icin MUSTAFA KEMAL YURUYUSU.

----------------------------- -
"Türkiye'nin bağımsızlığından başka bir şey istemedim. Bundan dolayı da ölümden korkmuyoruz. Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum." Deniz Gezmiş.
Ruhları şad olsun.
-
Anıyoruz mücadelelerini.
-
Deniz gezmiş ve arkadaşları bu ülkenin insanlarının hakları ve özgürlüğü için mücadele verdiler, ne kadar acıdır ki haklarını savundukları insanlar onları kendi elleriyle idama götürdü.
Ruhları şad olsun...
-
Deniz'ler ölümsüzdür.Allah rahmet eylesin.
-
Razorback bunu yazdı:
DEVRİM ŞEHİTLERİ ÖLÜMSÜZDÜR!!
----------------------------- -
Bu üç insanın idam edilmesi gerçekten çok üzücü bir durum.Görüşü ne olursa olsun her şeyden önce onlar insandı.Allah rahmet eylesin.Aslında bir konudan bahsetmek için mesaj atıyorum.Burada ki yorumları okudum birçok mürid kahrolsun faşizm kahrolsun emperyalizm diyor.Gerçekten yargılamak için değil düşünmenizi istediğim için soruyorum.Acaba kaçınız gerçek anlamda anti-emparyalist,anti-kapitalistsiniz.Giydiğiniz giysilere,yediğiniz yemeklere,arabanıza,bilgisayarınıza,telefonunuza,alışveriş yaptığınız büyük avm lere,gittiğiniz sinemalara bir bakın.Belkide kapitalizmin en sadık destekçileri sizlersiniz.Bir arkadaşımız türk malları çok pahalı demiş kesinlikle katılmıyorum.Mavi jeans harici türk markası olup ta pahalı olan başka bir marka bilmiyorum.Bu şekilde yaşayıp kapitalizmin gerçek anlamda OYUNCAĞI olup karşı çıkmak için hiç bir şey yapmayan bir nesil olarak KAHROLSUN KAPİTALİZM-EMPERYALİZM demeniz bana gerçekten çok komik geliyor.Ha şimdi soracaksınız sen nasıl yaşıyorsun diye.Evet, benimde sizden farkım yok.Sizin yaptığınız ama benim yapmadığım tek şey kendimde bu sloganları söyleyecek yüz bulamamak sadece.Anlayana...