folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

mahir çayan silahlı eylem yapmamış mı? :S

allah allah.kaynaklar yalnış yönlendirmiş beni..ne kadar ulvi bir insanmış

geri kalanı vikipedia da 

Katıldığı silahlı eylemler

• 12 Subat 1971'de Ankara'da Ziraat Bankasi Küçükesat Subesi soygununa katıldı.
    • 15 Mart 1971'de Türk Ticaret Bankası Erenköy Şubesi soygununa katıldı.
    • 4 Nisan 1971'de işadamları Mete Has ve Talip Aksoy'un kaçırılıp 400 bin liralık fidye alınması eylemini arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdi.
    • 17 Mayıs 1971 günü İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Ephrahim Elrom'un kaçırılması eylemini Ulaş Bardakçı ve Hüseyin Cevahir'le birlikte gerçekleştirdi.
    • 1 Haziran 1971'de polisin açtıgı ateş sonunda Hüseyin Cevahir öldü. Mahir Çayan yaralı olarak ele geçti.
    • 26 Mart 1972'de Ünye'deki Radar Üssü'nde çalışan üç İngiliz teknisyeni kaçırdılar.
    • 30 Mart 1972'de girdiği çatışmada öldürüldü

Hocam dikkat edersen ben "Deniz Gezmiş'in ön planda tutulma sebebini" ortaya çıkardım. Lafım yanlış anlaşıldı herhalde.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

son post mahir çayanın geri planda kalma sebebini sorduğundan senin cevabın da bunun üstüne geldiğinden dolayı mahir çayandan bahsettiğini sandım..

yalnış anlamışım :) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    :) beyler neden bu paylaşımı bu konulara taşıdınız?

Burda ayrı görüş veya aynı görüşlüler olabilir-seven,sevmeyenlerde olabilir! Ama,bunu bu paylaşımın bulvarında yapın,değişik yerlere taşırmayın konuyu...

sonra haklı olanda haksız,haksızda haklı durumuna düşecek biliyorum!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    compü , deniz gezmiş'e saygı duymam bi yana .. farklı bi politik düşüncem olması ayrı mesele...ama neden elemanı senden farklı düşünüyor diye banlıyorsun bu da çok absürd bir mesele..onun sizce bi ilah veya idol olması..onun banka soyduğu ve güvenlik görevlisini öldürdüğü gerçeğini değiştirmez..site'deki görevinizi yaparken bu kadar yüzeysel ve duygusal davranmayın..

kesinlikle katılıyorum arkadaşın banlanmaması gerekirdi ,computerwolfun  boyle bi karar vermesini yakıştıramadım  (tbt gibi biyerde)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    ölüm orucunda Çayan'ı satan perinçek piçine hala destek veren işçiler, hayla birşeylerin farkına varamamışlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:

Lemuria bunu yazdı:
    compü , deniz gezmiş'e saygı duymam bi yana .. farklı bi politik düşüncem olması ayrı mesele...ama neden elemanı senden farklı düşünüyor diye banlıyorsun bu da çok absürd bir mesele..onun sizce bi ilah veya idol olması..onun banka soyduğu ve güvenlik görevlisini öldürdüğü gerçeğini değiştirmez..site'deki görevinizi yaparken bu kadar yüzeysel ve duygusal davranmayın..

kesinlikle katılıyorum arkadaşın banlanmaması gerekirdi ,computerwolfun boyle bi karar vermesini yakıştıramadım (tbt gibi biyerde)

Böle bi sebep banlanma sebebi olamaz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben arkadasi benden farkli dusunuyor diye banlamadim ki , simdi birisi AlpArslan Turkes ile ilgili konu acsa ,bende ona yakismayan bir hitabet kullansam dogru olurmu...ha Deniz Gezmisi sevmeyebilir karsi olabilir,fikirlerini yazar,ki postlara baktiginizda sevmedigini soyleyen eelstiren birsuru arkadas var.Onlar neden banlanmamis benim dusunceme ters olmalarina ragmen...

Olay hitabetle ilgili... hirsiz ne yani bu..

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Ben arkadasi benden farkli dusunuyor diye banlamadim ki , simdi birisi AlpArslan Turkes ile ilgili konu acsa ,bende ona yakismayan bir hitabet kullansam dogru olurmu...ha Deniz Gezmisi sevmeyebilir karsi olabilir,fikirlerini yazar,ki postlara baktiginizda sevmedigini soyleyen eelstiren birsuru arkadas var.Onlar neden banlanmamis benim dusunceme ters olmalarina ragmen...

Olay hitabetle ilgili... hirsiz ne yani bu..

fethullah --> fettoş gibi demi :) ilginç.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hayir canim fetos gibi degil iste... Saflari farkli...biris Kemalist doktrinin cizgisinde ,diger Kemalist cizgiyi silmeye calisan cizgide...iste onun icin fetos...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:

mesela yine millet arsen lüpen'in filmine takla atarak gider :| ama kendi kahramanımıza sahip çıkmayız :|

her ne kadar Türkiye şartlarında faşist bir rejim istesem de ilerisi için komünizm her ülke için gereklidir :)

ama dollar milyarderlerinin olduğu şu günlerde artık komünizm açıkçası gerçek olmaz diyorum :|

ama eskiden de insanlık için yapılan ii şeyleri de karalamak gerekmez saygı duyalım sadece saygı :|

ikinci ismim olan "barış" ttaa o günlerden gelir :)

faşizmin zıttı komünizm değildir. komünist rejim içerisinde faşizmde uygulanmıştır. bkz.rusya devrimini komiserlik rejimine çevirip fırtınalar estiren stalin (:

bassinyourface
Toplam Hit: 9104 Toplam Mesaj: 57