Deniz Gezmiş"İn İlk Kez Yayınlanan Fotoğrafları
-
paylaşım için teşekkürler hacım
-
ben sunumumda kullanmıştım bazı resimlerini bunları o zaman görseydim bunları da koyardım.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
boş yere öldü .olamayacak şeylerin peşinden gitti sonunu gtrdi .
-----------------------------onlar daragacinda gururlu bir sekilde haykirdilar cellatlara,
acinmayi asla istemediler,tek bir göz yasi bile arkalarindan akmalarini istemediler.
dolayisiyla senin onlar hakkinda böyle bir yorum yapman belirleyici degildir.
onlar inandiklari dava ugruna bedenlerini panzer ettiler,ve baslari dik sehit düstüler.
ne bos yere öldü,nede olmayacak seylerin pesinden gidipte sonunu getirdi.
keske herkez denizler gibi olabilse.
"Aciyorsam sana cocuk,anam avradim olsun,ama ask olsun sana cocuk ask olsun".... -
yav arkadaş bu dezin gezmiş hakketen kendi davası adına acayip bir duruş sergilemiş adamın ne polise ne emniyet müdürüne ne valiye eyvallahı var... şimdi bir gün deniz gezmişi yakalamışlar götürmüşler emniyete pislik yapana lafını esirgemiyor kendi çapında ondan sonra emniyet müdürününe götürüyorlar müdür bakıyor bumu o herkesin korktuğu adam diye ufaktan bir küçümsüyor ulan deniz gezmiş yorgun bitkin ama delikanlılığıda elden brakmaamk lazım şimdi diyor bütün gayretini topluyor kaşlarını çatıyor başlıyor müdüre ana avrat dümzüz gitmeye var gücüyle bağırıyor emperyalist kökek komprador amerikan uşağı vs... ee tabi eylem meydanlarında ses tellerinide alıştırmış neyse sonra bunu götürüyorlar birsürü mevzu ama adam duruşundan bir şey kaybetmiyor yani aynı görüşleri paylaşmıyoruz hatta tam zıt devrimin adamlarıyız ama adam dik duruşuyla karşısında olanın bile saygısını kazanmıştır bu bilinmeli e tabi erzurumlu anadolu çocuğu benim hemşo olduğu için öyle yoksa nerdee... adam kalkacakta antalyadan izmirden bilmem nereden kalkıp plajdan çıkıp ezilen için şeyini yırtacak a şimdi deniz çıksa farzı muhal bu solcuyum diyenlerin hepsini kendi vurur valla hepiniz aynısınız ne denizi ne işi siz denizi ya deniz baykal sanırsınız yada güneş kum deniz 3lemesindeki dezin sanırsınız heey yavrum heey eskiden karşımızda adam vardı şimdi o yok ona yanıyorum karşındaki ne kadar yiğitse sende o raddeye çıkarsın ya o hesap.
Toplam Hit: 3822 Toplam Mesaj: 15