Denizanalarının Anası....
-
Çapı 2 metreyi aşıyor. Ağırlığı 250 kilograma ulaşıyor.....
-
b.çekmece denizinde bunların daha yawru kadar olanlarından görmüştüm hatta tutup kızın birinin kafasına atmıştım :DD
-
Nasıl Bişey O Ya.
-
ben de bulmuştum bunlardan , kolumun yarısı kadar vardı. dönünce mahalleden arkadaşlara hava atarım diye eve götürdüm, arkadaşları başıma toplayıp Poşeti açtığımda çok utanmıştım. eriyomuş buharlaşmıyo artık sikim oluyosa hayvan dan eser kalkamıştı ,
-
ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------ben de bulmuştum bunlardan , kolumun yarısı kadar vardı. dönünce mahalleden arkadaşlara hava atarım diye eve götürdüm, arkadaşları başıma toplayıp Poşeti açtığımda çok utanmıştım. eriyomuş buharlaşmıyo artık sikim oluyosa hayvan dan eser kalkamıştı ,
-----------------------------
Bunlardan değildir dostum yaa bulduğun (:Güneşte eriyorlar evet bende 2 sene önce öğrendim çok şaşırmıştım ilk duyduğumda(:
-
vay ananı...
-
Denizanalarının babası bu...valla gençler duydugum kadarıyla deniz anasının yapısının %98 i sudan oluşuyormuş
edit:kesin rakam %95
-
vay anasını adamı yer bu be
-
Cia bunu yazdı:
Denizanalarının babası bu...valla gençler duydugum kadarıyla deniz anasının yapısının %98 i sudan oluşuyormuş
Bende öyle bişeyler duymuştum sudan çıkınca eriyo çok ilginç bi hayvan :/ -
CaNNi bunu yazdı:
b.çekmece denizinde bunların daha yawru kadar olanlarından görmüştüm hatta tutup kızın birinin kafasına atmıştım :DD
-----------------------------asdasd büyükçekmece denizi :D
bu hayvanın da maşallahı varmış
-
Demodor bunu yazdı:
vay anasını adamı yer bu be
-----------------------------abi yemezler yauw :W
sadece yapı$ıyorlar ibneler ka$ıntı basıyo :W