Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Denizde Yaşayan İnsanlar Bajaular
Denizde Yaşayan İnsanlar Bajaular
-
vay anasını be bi belgesel bu kadar mı güzel olur doğa ne kadar sınırsız birşey aklım almıyor
-
yakında oralarada el atarlar
-
tam aynısı olmasada buna benzer bi film wardı die hatırlıorum
-
hadi oraya demokrasi götürelim :))
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
tam aynısı olmasada buna benzer bi film wardı die hatırlıorum
-----------------------------su dünyası
-
gercekten ızlenmeye deger bır belgeselmıs.
ılk gırıs super,okyanusun ıcınde evler muhtesem duruyor.
ardından adamın tek nefele dakıkalarca su altında kalması ımkansız gelımesıne ragmen bıze,buna sahıt oluyorz.sasırdım :)
-
20 mt de tüpsüz dalıyor...Kalp atışları dakikada 30 atışa kadar yavaşlıyor..Bu derinlikte basınç göğüs kafesini ezer..ciğerlerde ki havayı üçte biri hacmine kadar sıkıştırır..yanında ağırlık olmadan bile sanki karada avlanıyormuş gibi denizin tabanında yürüyor..bundan daha derine de inebiliyor ve beş dakikaya kadar orada kalabiliyor..balık adam tabiri bu adamda vücut buluyor..Human Planet serisi, insan türünü ve türün doğal dünya ile olan ilişkisini, insan hayatının dünyanın çok farklı çevrelerinde gösterdiği adaptasyonları sergileyerek ele alıyor
Alıntıdır
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------sen gitme oraya gidersen millet melankoliden ölür :D
-
irwa bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------sen gitme oraya gidersen millet melankoliden ölür :D
-----------------------------onları yaşatırım ben :D
-
Ben bu müridenin konu açarken kullandığı kelime seçimine hastayım :D
-
suda okadar kalabilen iki kardeşi tanıyorum fakat bu adamın suyun içinde o şekilde yürümesi vay bee dedirtti :)