Denizden Mühimmat Cıktı
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hocam şunu merak ediyorum
emekli tuğgeneral olan veli küçük ergenekondan içeriye girdi.
Bu kişinin suçsuz olduğuna inanıyor musunuz?
Eğer suçsuz olduğuna inanıyorsanız ben daha başka mesaj yazmayacam bu konuya.
peki sen şuna cevap wer bakalım:bu kadar adam içeri alınırken bu ergenekon denen şeyden dolayı nasıl olurda bu işte olan bir insan sözde mühimmatların yerini bildiren haritayı ortalık bir yerde bırakıp bir baskında bulunmasına sebeb olabilir peki sen buna inanıyormusun ?
bu kadar büyük bir çeteleşme olgusu içinde bu kadar basit bir şekilde bu haritanın ortaya çıkarılmasına inanıyormusun gerçekten ?
-----------------------------ya kardeş sen veli küçük'ün ve diğer ergenekon tutuklularının en basitinden telefon konuşmalarını dinlemedin mi?
daha ne deliller var biraz araştırırsan görürsün.
-
bak kardeşim diyorum ki eğer gerçekten suçlu varsa kuralına uygun olarak dava başlasın ve devam etsin. Adamlar 1 yıldan fazladır içerideler hala bir gelişme yok. Deniz fenerinde nasıl dava işleniyorsa öyle işlenilsin. Sen inanıyor musun bu adamlar geri zekalı masasının üzerinde cephanelik haritaları var?
Birader onu geçtin normal adam bile saklar o haritayı değil bu adamlar profesyonel bazı konularda.
Hadi onu geçtik ses kaydı falan filan hangi şartlarda alındı. O konuşma kaydının montaj ile yapılabilme olasılığı nedir? Bunları ölçüp biçmek lazım. Deniz fenerine gelince sus pus olupta ergenekon olayına gelince aslan kesilmemek lazım :)
-
god bunu yazdı:
kibrit çaksak patlayacakmış memleket haberimiz yok :|
-----------------------------hocam kurmaca bunlar. kaç senedir meydana cıkmamıs orda sayısız avlanma yapılmıs bulunmamıs. şansa bakki ergekon gündemdeyken ortaya çıkıyor. çok saçma. karanlık işler yürütüyorlar. kurtlar vadisi gibi oldu ülkenin durumu.
-
Şimdi size güzel bir açıklama yapardım ama neyse ...
Site izleniyor filan diyorsunuz sakat iş yapmayak...
Ama şunu söylemek istiyorum her şey yalan ya da uydurma deyil...
-
Ya bu adamlar yakında annelerinin amcasından bile bişiler çıkartır :) Sırf askeri yıpratmak...
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------yani böyle bir yapılanmaya kimse inanmıyor mu?
hacılar bari kurtlar vadisini izleyin yaw :)
telefon kayıtları, video kayıtları, smsler, mail konuşmaları hepsi emniyetin elinde delil, bunlarada mı inanmıyorsunuz?
yani adam karşınıza geçip bunları ben örgüt için gömdüm dese ona da inanmayacaksınız ya helal olsun diyorum.
-----------------------------hoca böyle bir örgütlenme vardır ezelinden beri vardır ta orta asyadan osmanlıya kadar Türk tarihinde her zaman böyle derinlerden işler yürütülmüştür
ancak ! şu o kadar aşikarki içeri alınanların yarısından fazlası sorgulanıp bırakılanların alayı siyasiden alayı göz korkutma
bu silahlarlada milleti kandırıyorlar
darbeyse 3-5 kişiylede darbe yapar asker, kaossa bir bıçaklada kaos ortamı yaratır derindekiler ....
-
bu dizideki herşey (Ergenekon dizisi)ndeki kişiler ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür. gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur.
ergenekon bir örgütse ben bu örgüte girerim arkadaş..
son bir Ata sözü: Küçük hırsızlar el feneriyle, Büyük hırsızlar Deniz Feneri'yle soyar.
-
veli küçük'ün suçsuz olduğuna inanan kimse var mı diye sormuştum ben?
-
bizim milletimiz böyle işte :) zanlıları çıkar karşısına, evet ben suçluyum dedirt yine inanmazlar.zorla söylettiler derler : )
cephaneyi kendi gömüp, kendi çıkarıyormuş emniyet : ) komiklikte son nokta. -
Bazen olanı çarpıtmanın en iyi yolu onu direk olarak söylemekten geçer.Misal ; "Yok gardaşımm olacak iş degil onu oraya emniyet sokucak oradan tekrar cıkartıcak huhoohha heç gülecegim yoktu" tarzı yorumları geçiceksiniz bi kere.Onlar anasınıfı bilemedin ilkokul 3 tarzı savunma klişeleri ve manevraları.Bugun fetullahcı organizasyonun nasıl tertiplendigini nasıl en ince ayrıntılara dikkat ettigini herkes biliyorken tamamı fetullahcı kadro olan emniyetin böyle bir taktikle birilerine hizmet ediyor olusu yurdum insanına komik yada enteresan gelmemeli.Bu memlekette simdiye kadar neler olup bitti.Ve gücünın sınırlarını artık,iyiden iyiye okullar universiteler dershaneler yapıp afişe eden bir guruhun bariz bir şekilde bu harekatı düzenelemsi neden bu kadar alışılagelmiş karsılansın ki ?
Bir çok silah ve muhimmat degil topragın ve denizin altında,çalısırken dahi nemden tozdan ve hava sartlarından etkilneip çalısmamazlık yaparken.Bu silahların böyle yalap salap konulusu,büyük bir amacı gercekleştiribilicegi atfedilen hayali organizasyonun yapabilcegi bir acemilikmidir ? Kaldı ki bunlar eski asker.Zaten bu tür ince noktalar,hitap edilen kurtlar vadisi kitlesi için bir hareket oldugundan atlanmıs olması bana hiç şaşırtıcı gelmiyor.Sonuç olarak herşey yargıda işi yargı çözecek daha bunun üzerinden maval okumanın bir anlamı yok.Kısaca geciniz bunları..Gidin münferit bir chp poster konusu acın iki havlayın ancak yıllarca bir kitlenin din posteri ardında deniz fenelerini,sattık babalar gibi satarızı,pastorize süt ve süt ürünleri holdingleri,gemicikleri,öz kardeş azeriye siktir çekişi,arabın önünde secdeye varışı görmezden gelin.
Gidin Kurtlar vadisi izleyin.Tarikatcının oglu neceti kasılsın kütük gibi iki alkıs iki küfür hayat geçsin.Düşünmeyin,sorgulamayın verileni alın.