Denize Sı**Ak Yasaktır:D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

tabelaya bak aq. bide Türk insanı görgüsüzmüş avrupalı medeniymiş falan diyolar:)

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bizde donla girmek yasaktır tabelalarına bok atıyorduk... :D beterin beteri vardır abi :D

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunburts
    sunburts's avatar
    Erkek

bunu da gördüm ya ..artık dola girenlere o kadar kızmıyorum...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    dikkat ederseniz levhadaki insan zenciye benziyo. yüz tipi olarak. sikimin ipneleri güya kendileri yapmıyo havası vermişler herhal. atmışlar suçu zencilere :D

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    NiGht-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    dikkat ederseniz levhadaki insan zenciye benziyo. yüz tipi olarak. sikimin ipneleri güya kendileri yapmıyo havası vermişler herhal. atmışlar suçu zencilere :D
    aga o benimde dikkatimi çekti, zencilere gönderme yapıyolar burda şerefsizler. fransızca bilen varmı allataki yazıyı çevirsin bi zahmet

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    no bok tarzı bişey yazıyo.

Was here...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    :D Allah razı olsun bilmiyoduk okadasını :D

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    abi kızmayın ama biz bi keresinde tuvalet bulamamıştık denizin ortası değil ama insanlardan baya uzaklaşmıştık işimizi hallettik bi baktık arkadan çıkıyor :) üzerimize üzerimize geliyor kulaç atarak kaçıyoz geliyolar :) kızmak yok bazı durumlarda olabiliyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

ganimet bunu yazdı:
    abi kızmayın ama biz bi keresinde tuvalet bulamamıştık denizin ortası değil ama insanlardan baya uzaklaşmıştık işimizi hallettik bi baktık arkadan çıkıyor :) üzerimize üzerimize geliyor kulaç atarak kaçıyoz geliyolar :) kızmak yok bazı durumlarda olabiliyor

seni şuanda el baş amudunda gülüyorum :d birazdan şınav çekerek gülecem :D:D 

sanılanın aksine...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    NiGht-7 bunu yazdı:

ganimet bunu yazdı:

seni şuanda el baş amudunda gülüyorum :d birazdan şınav çekerek gülecem :D:D

ben bile yazdığıma sonradan güldüysem daha ne diyim wc de aklınıza gelmesin aman aman :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    denizde ossurmakda yasak o zman
Toplam Hit: 2610 Toplam Mesaj: 17