Deniz/Yüzme Aksesuarı - Billabong
-
Müridler selam
Bir video izledim. Çok güzel bir ürün gördüm fakat bulamadım. Tarlada çalıştığımız için ister istemez amele yanığı olduk biraz da göbek var. Aşağıda bir video var. Bu videonun 01.05 saniyesinde ve 01.32 saniyede sağdaki zenci abimizin üzerindeki aksesuarı nereden bulurum. Daha doğrusu adı nedir?
Video Link:
https://www.facebook.com/photo.php?v=845951002114933
-
Adamlarin olayina bak amk.
Edit: videoda zenci yok hocam :/ ben mi goremedim acaba ?
NoToLeRaNcE tarafından 11/Tem/14 22:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Zevkli bişey :D
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Adamlarin olayina bak amk.
Edit: videoda zenci yok hocam :/ ben mi goremedim acaba ?
Evet herif bembeyazmış. Nereden buluruk bunu?
-
Sanırım bunlar:
http://www.sportcity.com.tr/Can-Yelegi,LA_260-2.html#labels=260-2,807-3
Ne düşünüyorsunuz?
-
bisiklet forması al yanında sleeve adı verilen yine bisikletçilerin giydiği kolluklardan tak.
whopper tarafından 11/Tem/14 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
whopper bunu yazdı
bisiklet forması al yanında sleeve adı verilen yine bisikletçilerin giydiği kolluklardan tak.
Hocam o forma sarıyor göbeği daha da göstermez mi?
-
Lafa salata doğramak olmasın ama yutup cliffjump yazın bol miktarda izleyebilirsiniz benzerlerini. Benim sevdiğim türden videolardır da :)
-
adamların kızları hem güzel hem cesaretli bizim kezbanları hiç bi kuvvet atlatamaz burdan :)
-
Sserkan bunu yazdı
adamların kızları hem güzel hem cesaretli bizim kezbanları hiç bi kuvvet atlatamaz burdan :)
bırak kezbanları ben atlamam a.q
-
bodrum karaada meteor da 15 metreydi yanlış hatırlamıyorsam çocukken 2 kere atladıydım bi daha da denk gelemedik mk.
yine bodrum da büyük akvaryumda var benzeri ordan da atlanıyor hem dilek magarası da var denizin içinde.

not : o atarken ve atlamadan önceki hissedeceğiniz adrenalin çok güzel birşey. korkuyla karışık.
not ekstrem sporlara meraklıysanız en güzeli bir go pro satın almak : )
PanxeR tarafından 12/Tem/14 05:17 tarihinde düzenlenmiştir